Ремонт и сервиз за смартфони | София, Студентски град, ул. "Проф. Георги Брадистилов" 1
Работно време

Пон-Пет: 09:30–19:00 Съб: 10:00–16:00

За връзка с нас

0892 91 58 09

Сервиз за Samsung Galaxy J1

Диагностика на телефони Проблеми със зареждането Проблеми с екрана
 Безплатна диагноситика  Проблеми със зареждането  Проблеми с екрана
Проблеми със звука Ремонт след намокряне Проблеми със софтуера на смартфон
 Проблеми със звука  Ремонт след намокряне  Проблеми със Софтуера

Samsung Galaxy J1 счупенМоделът Samsung Galaxy J1 е с не много голям екран, за разлика от останалите – 4,3” с резулюция 800х480. Хардуерът напълно съответства на дисплея: скромен четириядрен процесор с 1,2 гига херца, и общо 512МБ оперативна памет и 4GB вътрешна (е наистина, максималният обем на картите, които се поддържа е 128GB). А 5 мегапикселовата основна камера, която поддържа HD видео е допълнена с 2 мегапикселово предно “око”. Също е добре да отбележим, че LTE модула Wi-Fi е с поддръжка на Hot-Spot и Direct.

Mobo.bg е професионален сервизен център и предлага на своите клиенти не просто висококвалифициран подход, но и повече от демократични цени за ремонт.

Диагностика

Съвременната диагностика е първият етап от ремонта. Преди да оставите устройството в сервиза е нужно да опишете подробно проблема и да разкажете за факторите, които са го предизвикали. Взимайки предвид тези данни, нашите специалисти извършват диагностика на устройството, установяват причината и я отстраняват.

Проблеми със софтуера

Проблемите със софтура се отстраняват без предварителна диагностика. Трябва да знаете, че опасността да загубите файловете от вътрешната памет на устройството, е доста висока. При подобен проблем, ще се появи един от следните дефекти:

  • ще престане да се включва към компютър;
  • ще се преинсталира сам;
  • някои от модулите като камера, bluetooth, Wi-fi може да спре да работи  и други.

Без значение, преинсталацията на софтуера е евтин и не сложен ремонт, така че няма място за притеснения.

Ако преинсталацията не е била успешна или се е появила грешка, или не се е включва след това – причината може да е проблем в конструкцията на телефона или неправилно инсталиране на софтуера.

Проблем със сензора и дисплея

проблеми с Galaxy J1Проблемите със сензора и дисплея са свързани едно с друго, тъй като в повечето случай, разбивайки тъчпада, се разваля и сензора. Ако все пак той работи (възможно и с грешки), значи дисплея е изпълнил своята работа.

Поотделно тези два елемента на подлежат на ремонт, тъй като разбитият сензор или дисплей няма възможност да се възстанови. Най-често тези проблеми се решават само със смяна на счупените детайли с нови такива.

Проблем с процесора

Ако има проблем с главния елемент на всеки телефон – процесора, то на работоспособността на телефона е сложен кръст. Подобен ремонт обикновенно не се извършва.

Въпреки че, абсолютно всяка една платка може да бъде ремонтирана и да се замени изгорял елемент, или да се възстанови връзката с платката, съвременните майстори не се захващат с тази работа. Все пак е много по-лесно и евтино, да се замени с нов, отколкото да се възстанови старият.

Сервиз за Samsung Galaxy J1
4.5 (90%) 4 votes
Безплатна диагностика Винаги налични части Ремонт на място във ваше присъствие Гаранция за всички услуги
Безплатна диагностика Винаги налични части  Ремонт на място във ваше присъствие  Гаранция за всички услуги
.

Изпрати телефона си с куриер от: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, и други..