Ремонт на Samsung Galaxy Note 8

remont-na-galaxy-note-8Ремонтът на Samsung Note 8 е една от приоритетните услуги, предоставяни от специалистите на сервизния център Mobo.bg в град София. Високото ниво на продажби на устройството доведе до увеличаване броя на посещенията в сервиза, осигуряващ професионален ремонт на Вашия смартфон.

Всеки ден, експертите на сервиз Mobo.bg извършват профилактики и ремонтно обслужване на смартфоните от този модел. Използвайки нашите услуги, имате възможност да поръчате не само обичайното, но и спешно възстановяване на устройството. Поради големия обхват на оригинални резервни части и използването на съвременно оборудване, нашите специалисти са готови качествено и оперативно да изпълнят поръчки със всякаква сложност. Започвайки от външен ремонт и завършвайки до дейности, свързани с възстановяване функционалността на вътрешните компоненти на телефона.

Особено внимание трябва да се обърне на манипулацията, при която не се извършва физически контакт с функционалните компоненти на устройството. По време на т.нар. програмен ремонт за възстановяване производителността на апарата, експертът използва компютър, свързан чрез мобилен кабел и специални приложения. Най-често обаче, майсторите ни трябва да се справят с проблеми, свързани с външните компоненти на устройството. Така в резултатът на падания, може да се счупи екранът и възниква необходимостта от неговата замяна.

 

Как да прецените, нужна ли е подмяна на екрана на Samsung Galaxy Note 8?

Подмяната на екрана – това е популярна услуга, която ежедневно се извършва от експертите на сервизния център Mobo.bg. Всеки, дори и най-съвършеният модел смартфон, в резултат на падане върху твърда повърхност, може да се повреди. Най-често страда дисплейният модул. Сред симптомите, показващи проблеми с екрана, най-често се срещат:

  • Появата на петна, ивици и други артефакти;
  • Липса на правилна работа на сензорния панел;
  • Лоша яснота на изображението.

Нашите майстори са с богат асортимент от оригинални дисплеи за този модел смартфон. В резултат на това, ремонтът се извършва в най-кратки срокове и то с високо ниво на качество. След всички ремонтни дейности, клиентът получава дори и гаранция за качество от 1 месец.

Как се извършва замяна на стъклото на Samsung Galaxy Note 8?

Смяната на стъклото на Samsung Galaxy Note 8 се извършва от майсторите на сервиза Mobo.bg, след като бъде установена истинската причина за повредата. За целта, нашите специалисти извършват диагностика, след което пристъпват към отстраняване на неизправностите.

За да поръча тази услуга, клиентът може лично да се свърже с някой от нашите клонове или да получи съвети, като се свърже с наш служител по един от удобните начини:

  • Вайбър, Скайп.
  • Подаване на заявка в сайта.
  • Електронна поща.

Отдавайки предпочитание на сервизния център Mobo.bg, ще останете удовлетворени от качеството на свършената работа.