Сервиз за Samsung Galaxy S4 Mini


1810-MLU4490284546_062013-OНе е сложно да се досетите, че това е опростения вариант на флагмана от марката. Телефонът работи под управлението на Android 4.2. Има 8 GB вградена памет с възможност за разширяване чрез допълнителна карта памет. 8-мегапикселовата камера прави страхотни снимки. Батерията е малко по-слаба от тази на флагмана – 1900 mAh.

Ако имате нужда от ремонт на Samsung Galaxy S4 Mini I9190, консултирайте се с нашия сервизен център. При нас Ви очаква първокласен сервиз, в който хармонично се съчетава най-високото качество на оказаните услуги и приемливи цени. Поверявайки смартфона си на нас, можете да не се съмнявате, че ремонтът на Samsung Galaxy S4 Mini I9190 ще бъде изпълнен успешно. Имаме богат опит в тази дейност и наистина обичаме работата, която вършим, което е допълнителен стимул за подобряване на своите умения.

С всяка година броят на клиентите ни се увеличава, защото сътрудничеството с нас е не само полезно, но и изгодно. Поръчвайки при нас ремонт на Samsung Galaxy S4 Mini I9190, вие ще получите цял набор от бонуси, които ще оставят най-приятни спомени от престоя в Mobo.bg.

Ние уважаваме клиентите си и ценим гласуваното ни доверие. Няма да ви подведем и ще се уверите в това от личен опит!

Счупване на Samsung Galaxy S4 Mini — подмяна на екрана, стъклото на дисплея, сензора.

Смяна на екран на Samsung Galaxy S4 Mini I9190

s4-miniДиагоналът на дисплея на смартфона е 4,3 инчов при резолюция от 540 по 960 точки. Тези характеристики на матрицата са отлична предпоставка за възпроизвеждане на качествена картина, независимо от това дали е видео или статични изображения. Ако се нуждаете от подмяна на екрана на Samsung Galaxy S4 Mini I9190, обърнете се към нас.

С нас можете да сте сигурни, че ремонтът ще бъде извършен професионално. Ние не пестим за сметка на качеството и в тази връзка използваме в работата си само фирмени компоненти от Samsung. Поради това можем да предоставим гаранция за замяната на екрана на Samsung Galaxy S4 Mini I9190 най-много три месеца от датата на ремонта.

Кога може да се наложи ремонт на матрицата? Причините са най-обикновени механични въздействия или контакт с водна среда. В резултат на това или друго, картината може да стане изкривена и единствения изход да е подмяната на екрана на Samsung Galaxy S4 Mini I9190.

Услугата се извършва в продължение на 50 минути. След ремонта получавате гаранция, за която споменахме по-горе.

 

 

Смяна на сензора Samsung Galaxy S4 Mini I9190

В този телефон е реализиран модулен принцип на конструкция. Това означава, че и тъчскрийна и дисплея са монтирани заедно. Лесно се досещате, че такава особеност оскъпява ремонта, защото ако се нуждаете само от смяна на сензора на Samsung Galaxy S4 Mini I9190, трябва да поставите още и дисплей. Друг вариант конструкцията на смартфона не предоставя, така че ако някой ви предлага обратното, знайте, че се опитва да Ви мами.

Недобросъвестните сервизни центрове осребряват невежеството на клиента. Триковете за вземането на парите са много. А ние работим честно. Веднага при отдаване на апарата за ремонт, ще проведем безплатна диагностика и ще Ви кажем колко ще струва смяната на сензора на Samsung Galaxy S4 Mini I9190.

Един от нашите бонуси е бързия ремонт на обикновената цена. Няма да е необходимо да плащате допълнително за нашата оперативност, тъй като бързата смяна на сензора на Samsung Galaxy S4 Mini I9190 се оценява съгласно редовната продажна цена.

Както и в случая с екрана, ремонтът отнема около 50 минути, защото работата се състои в монтиране на нов модул. Ние директно си сътрудничим с доставчиците на качествени комплектни фирмени части, които съхраняваме в собствен склад.

Смяна на стъклото на Samsung Galaxy S4 Mini I9190

Има две причини, поради които на потребителя може да му се наложи смяна на стъклото. Първата е, че вследствие на механични въздействия дисплея е бил повреден, което или пречи на нормалната експлоатация или просто нарушава естетичния външен вид на стъклото.

Във втория случай, подмяната на стъклото на Samsung Galaxy S4 Mini I9190 се извършва автоматично, т.е. едновременно с поставянето на новия сензор или екрана (ако те са започнали да работят с дефект).

Каквато и да е причината, не се колебайте да посетите Mobo.bg и знайте, че ще се справим с ремонта от всякаква сложност. Обикновената смяна на стъклото на Samsung Galaxy S4 Mini I9190 или друг по-цялостен ремонт ще бъде изпълнен „отлично“!

Помнете, че каквото и да се случи с Вашия Самсунг, не забравяйте — ние винаги ще се радваме да Помогнем!