Поправка на Samsung Galaxy S5 Mini

Професионалният сервизен център Mobo.bg, специализиран в ремонта на мобилни устройства, Ви предлага изгодно поправка на вашия Samsung Galaxy S5 mini. Само при нас – съществува комбинацията повече от приемливи цени, високо качество на услугите и използване само на оригинални резервни части от Samsung. Всяка седмица действат различни промоции и отстъпки.

Нашата гаранция

След всеки ремонт на Самсунг, ние ви даваме гаранция за извършените ремонтни дейности и използваните резервни части. Продължителността на гаранцията е в зависимост от вида на работата. Това означава, че ако в рамките на посочения в съответната документация срока се появи същия проблем, ние ще отремонтираме Вашия Samsung Galaxy S5 mini напълно безплатно. Разбира се, това не се отнася за повторното счупване по ваше невнимание на стъклото и матрицата на дисплея.

Оборудване и резервни части

s5-miniВ процеса на работа, ние използваме само професионално сертифицирано оборудване и само оригинални резервни части. Извинете ни, но няма да намалим цената за ремонта на galaxy S5 mini, използвайки евтини китайски резервни части.

Не сме лоши, само че сме професионалисти и добре знаем, че гаранция за такава работа няма да даде нито един уважаващ себе си майстор, защото качеството на тези компоненти винаги е далеч от оригинала. Постоянно предлагаме най-добрите цени. Но не забравяйте, че качеството не може да ви струва твърде евтино. Прекалено ниската цена е по-скоро предупреждение, тъй като оригиналните резервни части са порядъчно по-качествени от китайските и под определен минимум цената просто е невъзможно да се намали.

Смяна на стъклото на Samsung Galaxy S5 mini

galaxy-s5-miniСчупеното стъкло и неизправния дисплей, разбира се са най-често срещания проблем в експлоатацията на всеки смартфон. При падения, тези два компонента страдат най-често. Нека да насочим вниманието Ви към това, че подмяната на стъклото на Samsung Galaxy S5 mini, както и на всички топ-модели на Samsung, се извършва само модулно с дисплея, тъчскрийна и средната част.

В някои случаи, например при дефектирала подсветка, може да се извърши ремонт на екрана на Samsung Galaxy S5 mini.

Окончателната причина за повредата на телефонът ви ще определи нашия сервизен инженер в хода на безплатната диагностика. Процедурата по работата и по-нататъшните разходите за ремонта ще бъдат съгласувани с Вас и чак след това, експертът ни ще пристъпи към поправката. За всички въпроси, които Имате, Ви молим да се свързвате с нашите мениджъри по телефона в София.