Сервиз за Samsung Galaxy S5

Особености при ремонта на Samsung Galaxy S5 SM-G900F (SM-G900H)

disassembled-Samsung-Galaxy-S5Моделът смартфон Samsung Galaxy S5 SM-G900F (SM-G900H) според получената сертификация IP67 има напълнонепроницаем и влагоустойчив корпус.

Във връзка с това, за разлика от другите модели GALAXY телефони, при този производителя изисква използването на такова оборудване, като професионална печка, специална преса, специална форма за за херметизация, тестер на херметизацията.

Всичко това позволява провеждането на ремонта на Samsung Galaxy S5 SM-G900F (SM-G900H), без да се нарушава неговата херметичност.

Освен това, всеки демонтаж на смартфона Samsung Galaxy S5 изисква задължителна подмяна на системния конектор, херметизацията между сензорното стъкло и корпуса, лепилото на корпуса и метализираното фолио за защита на дисплея.

По-горните особености при ремонта на Samsung Galaxy S5 SM-G900F (SM-G900H) говорят за  необходимостта освен от наличието на специализирано оборудване и на високо квалифицирани, минали особена подготовка, специалисти и инженерно-технически състав, обслужващ тази техника.

В сила е и повишената трудоемкост при операции по монтаж-демонтаж на този апарат, така че тук се изразходва около 3 – 4 пъти повече време за ремонта на Самусунг Галакси C5, отколкото при обикновено предвидените технически регламенти.

Ремонт на Samsung Galaxy S5 в оторизирания сервизен център Mobo.bg

Оторизираният сервизен център Mobo.bg извършва в София гаранционен и извънгаранционен ремонт на смартфоните Samsung Galaxy S5.

Инженерите на сервизния център Mobo.bg имат специална подготовка за ремонта на смартфона Samsung Galaxy S5 SM-G900F (SM-G900H). В процеса на своята практика, те последователно са преминали обучение в два вида специални курсове за ремонт на апарата Самсунг Галакси C5.

Наличието на специално оборудване и подготвени инженери, позволява на сервизния център Mobo.bg да извършва гаранционен и извънгаранционен ремонт на Samsung Galaxy S5 с всяка трудност и във всякакво количество.

Нашите опитни майстори ще извършат цялата работа незабавно и ще използват само оригинални резервни части, изпълнявайки и включително такъв ремонт на Samsung Galaxy S5, като подмяна на корпуса, lcd дисплея (стъкло, сензорен екран, матрица, индикатор, тъчскрийн), шлейфа, конектори, високоговорител, микрофона, основна и предна камера, акумулаторна батерия, адаптер (зареждане, зарядно устройство). При необходимост се извършва преинсталиране на смартфона с официалния фърмуер. При рефлаш на смартфона се инсталира най-новата версия на операционната система.

В случай на неизправност в устройството, заповядайте при нас в удобно за Вас време, без предварително обаждане. И със сигурност ще Ви помогнем!