Ремонт и сервиз за смартфони | София, Студентски град, ул. "Проф. Георги Брадистилов" 1
Работно време

Пон-Пет: 09:30–19:00 Съб: 10:00–16:00

За връзка с нас

0892 91 58 09

Ремонт на Samsung Galaxy S9 Plus

Диагностика на телефони Проблеми със зареждането Проблеми с екрана
 Безплатна диагноситика  Проблеми със зареждането  Проблеми с екрана
Проблеми със звука Ремонт след намокряне Проблеми със софтуера на смартфон
 Проблеми със звука  Ремонт след намокряне  Проблеми със Софтуера

 

Ремонт на SAMSUNG S9 PLUS чрез използване на оригинални компоненти

remont-galaxy-s9-plus

Ремонтът на Samsung S9 Plus е приоритетно направление в дейността на сервизния център Mobo.bg. Специалистите от нашия сервиз предлагат пълен набор от ремонтни дейности на смартфоните от този модел.

Повечето клиенти се обръщат към нас, защото устройството им е получило механични повреди. Такива са например напуканото стъкло, драскотините или неправилното функциониране на сензорния панел. Често причината за счупването е проникването на влага вътре в смартфона. Нашите специалисти ще проведат диагностика, ще установят причините за неизправността и ремонта ще е бърз и качествен.

Всеки ден, експертите ни обслужват до 10 смартфона от този модел. Благодарение на наличието на съвременно оборудване и професионални инструменти, както и оригинални резервни части, майсторите на сервизния център Mobo.bg могат да отстранят евентуалните неизправности. След завършване на ремонтните дейности, клиентът получава и 1 месец гаранция.

Смяна на стъклото на SAMSUNG С9 Плюс в сервизния център Mobo.bg

 

От дълго време нашият сервизен център е специализиран в ремонтите по поставяне на защитно стъкло на смартфоните от корейската марка.

Представителствата ни са разположени в град София, снабдени са със съвременно оборудване, което съчетано с богатия опит на майсторите, Ни позволява да изпълним ремонта на висококачествено ниво. За да поръчате услугата по смяна на стъклото на Самсунг C9 Плюс, необходимо е лично да посетите един от нашите офиси. Първоначално, майсторът ще извърши диагностика, за да установи конкретната причина за повредата, след което ще извърши нужните ремонтни дейности. В случай, че няма възможност да се яви лично в сервиза, клиентът може да изпрати устройството чрез куриерска доставка.

За повече информация, можете да се свържете с нашите консултанти по удобен за Вас начин:

  • Скайп или Вайбър;
  • Електронна поща;
  • Безплатна телефонна консултация.

Как се сменя екрана на Samsung S9 Plus g965

Попадането върху твърда повърхност в повечето случаи е основната причина за неизправността на дисплея.

Комплексът от мерки, насочени към подмяната на дисплейния модул се извършва от специалистите на сервиза Mobo.bg на два етапа:

  • Диагностика;
  • Ремонтна дейност.

Трябва да се отбележи също, че в нашия арсенал има свободни оригинални екрани за всички модели Samsung. Струва си също да споменем, че смяната на дисплея се осъществява по такъв начин, че да няма визуални признаци, показващи за по-рано извършени ремонти.

Доверявайки се на сервизния център Mobo.bg, можете напълно да сте сигурни в професионалното обслужване на демократична цена, което се потвърждава от осигуряването на гаранция за 1 месец.

Ремонт на Samsung Galaxy S9 Plus
4 (80%) 5 votes
Безплатна диагностика Винаги налични части Ремонт на място във ваше присъствие Гаранция за всички услуги
Безплатна диагностика Винаги налични части  Ремонт на място във ваше присъствие  Гаранция за всички услуги
.

Изпрати телефона си с куриер от: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, и други..