Ремонт на дисплей на Lenovo

Смяна на дисплей на LenovoЗащо не работи дисплеят на моя Lenovo

Повечето телефони с тази марка разполагат със сензорен екран, който ви позволява да действате удобно и бързо с устройството. От там обаче могат да дойдат и редица проблеми, свързани с него. Обикновено причините за нарушаване на състоянието му са:

  • Груба работа с него;
  • Падане или удар;
  • Влага или заливане с течности;
  • Изгаряне при визуализация на определени цветове,

Подмяната не изисква много време, но е необходимо да бъде възложена на специалист, който борави с нужните инструменти. След диагностика и ремонт на любимия апарат, той ще бъде отново готов за работа.

Няма значение дали екранът е леко пукнат или вече е изцяло „на сол“, ние можем да ви спасим от лошия сценарии да останете без телефон. Трябва само да донесете пострадалия апарат и ние ще се погрижим да го върнем към живот.

Лесно решение

Mobo.bg извършва услуги по ремонт, смяна на компоненти на смартфони и таблети на много известни марки. Архитектурата на всяко устройство е различна и от там процедурата по подмяна на компоненти е индивидуална.

За да сте сигурни в крайния резултат, всичко се случва пред очите ви – цялото разглобяване, подмяна и връщане към нормален вид. Екранът се подменя заедно с целия дисплеен модул, в който са включени:

  • Ново стъкло;
  • Нов дисплей;
  • Нова рамка.

Всичко това ще отнеме около 30-40 минути, а частите са винаги в наличност.

Какво можем да направим за вас

В сервиза на Mobo.bg винаги поддържаме оригинални резервни части за почти всички марки апарати и работим в много кратки срокове. Не се колебайте и ни потърсете за консултация и диагностика.

Даваме гаранция за всеки ремонт, направен в нашия сервиз. Ще ни откриете на бул. Македония 18 или се свържете с нас по телефона.

Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.