Ремонт на Sony

Sony са безспорен лидер при направата на битова техника от най-високо качество от средата на миналия век. Сътрудничеството със шведската компания Ericsson им помогна да усвоят бурно започващото се развитие на пазара за мобилни телефони В началото телефоните Sony Ericsson се отличаваха със стилен дизайн и мултимедийно направление, което стана и причина за голямата популярност сред младите.

 

За съжаление, нови модели не се появяват толкова често, колкото при конкурентите, затова и алианса се разпадна. Всички авторски права на бранда останаха в Sony. За търсенето на телефоните говори фактът, че през 2010 год. по света бяха продадени 41 милиона телефона/смартфона на компанията.

Въпреки че телефоните на японския производител се отличават с висока надеждност, те също се чупят, особено при невнимателно използване. Ежемесечно в нашия сервиз идват и биват успешно ремонтирани стотици телефони на Sony, така че, ако на Вашия телефон му се случи нещо – ние, без замисляне, ще го оправим.

Ние предлагаме цял спектър с услуги за ремонт

  • безплатна диагностика;
  • ремонт след попадане на вода или влага в устройството;
  • ремонт след механична повреда;
  • решение на проблеми от програмен характер.

Защо да изберете нас

Нашият сервизен център е оборудван със съвременна техника и имаме щат от опитни, квалифицирани майстори, което ни позволява да извършваме безплатна диагностика и предоставяме услуги за ремонта на всички модели на Sony на високо ниво. На склад ние винаги имаме голям брой оригинални части, което ни позволява да намалим срока на работа. Независимо от проблема и сложността на ремонта, ние предоставяме на своите клиенти гаранция.

Оперативност на ремонта

Повечето хора, обръщайки се към нас, искат изпълнението на ремонта да бъде в течение на един работен ден. При изпълняване на работи, които са с повреда на един детайл, то времето за чакане може да е не повече от час, затова и много клиенти си тръгват от нас с вече готови телефони. Високата оперативност на ремонта не е за сметка на качеството на работата.

За разлика от другите компании, ние практикуваме ценова политика, ориентирана към оптималното съотношение качество и неговата стойност. Тъй като Sony е един от водещите брандове в световното производство, то и стойността на оригиналните части е доста висока. Но ние никога няма да намалим цената на ремонта за сметка на използването на некачествени части, които са незнайно къде произведени. За нас главен критерий е качеството и бързината на фона, на който определяме и стойността.

Индивидуален подход към клиентите

Ние винаги обясняваме на нашите посетители нашата политика за процедурите на ремонта – безплатна диагностика извършваме в присъствието на клиента, което ни позволява да определим причина и стойността на ремонта, която няма да се измени при никакви обстоятелства.

Гаранция на всички видове услуги

Доказателство за високото качество на ремонта, изпълнен от нашите квалифицирани майстори, е гаранцията на всички услуги, направени от сервиза. Клиентът има основателни претенции към качеството на ремонта. Ако в течение на гаранция телефона се е развалил, то ние извършваме ремонта безплатно. В практиката такива случаи са изключително редки.

Основни проблеми на телефоните на Sony

 

Проблеми с лошия звук или отсъствие на звук

Един от най-разпространените проблеми за всички телефони. Диагностиката и ремонта на микрофона и динамиката се извършват доста бързо (като правило, в присъствието на
собственика на телефона).

Картината е с дефекти или екрана не излъчва нищо

Причина за такъв проблем се явява или повреда на самия дисплей, или има проблем с контура. В редки случай, некоректната работа на дисплея може да бъде предизвикана по програмни причини. Ремонтът се заключва със смяната на дисплея или контура и се изпълнява доста бързо.

Телефонът не се включваSony Xperia X Performance - Apple сервиз

Причините за тази повреда може да са много – от счупено копче за включване до проблем с контакта за зареждане. Ако първичния преглед не е дал резултати, се извършва диагностика на телефона, чрез която се определя вида и стойността на ремонта.

Разбито стъкло, счупен или повреден корпус на телефона


При подобен проблем, ремонтът се изпълнява максимално бързо, буквално след няколко минути Вие получавате телефона в ръцете си, изглеждайки като нов. Смяната на корпуса се изпълнява с козметични цели. Много модели на Сони позволяват да се смени цветът на телефона посредством смяната на определени детайли на корпуса.

Изчезнали са важни данни

Ние се занимаваме и с програмни проблеми: изпълняваме преинсталация на телефони, възстановяваме загубени (случайно изтрити) данни, дори и контакти. Важно е при възникване на подобен проблем, да се обърнете към нас, колкото се може по-рано – това ще увеличи шанса за възстановяване на загубената информация в пълния й обем.