Сервиз за Sony Xperia L1

Sony Xperia L1 ремонт - Apple сервизПопулярни неизправности в Sony Xperia L1

Не бива да отстранявате бъговете по електронното си устройство самостоятелно. Компонентите на мобилния телефон са крехки и при демонтажа е лесно да бъдат повредени с импровизираните инструменти. В сервиза Mobo.bg за пренасянето на компонентите използваме вакуумен захват и антистатични инструменти. Освен това, работата се извършва в стерилни условия.

Преди да преминем към техническите манипулации, задължително правим диагностика. Професионалният анализ на ситуацията ни помага да изберем правилния метод за възстановяване. Веднага не можем да изберем начин за ремонт.

Сред дефектите, възникнали в процеса на работа, може да се подчертае следното:

  • счупване на корпуса. Преместваме устройството в нов корпус на идентичен модел;
  • апаратът не се включва. Тестваме контролера на захранването и в случай на необходимост подменяме батерията;
  • има пукнатини по екрана. Извършва се комплексно решение, което означава подмяна на дисплейния модул, коригира се ситуацията и смартфона се привежда в приличен вид;
  • драскотини по стъклото. Просто сваляме старото защитно стъкло и слагаме ново;
  • проникване на вода във вътрешността на телефона. На помощ идва ултразвуковото почистване на контактите. След процедурата, майсторът отново включва устройството, проверява възможностите му и в случай на необходимост, подменя повредените части с резервни;
  • Увисване. Грешките в софтуерната част изискват правилна оптимизация. Използваме лицензиран софтуер, в някои случаи дори префлашваме устройството;
  • вируси. Инсталираме на апарата добра антивирусна програма, която ще Ви спести влизането на зловреден софтуер.

 

Алгоритъм за сътрудничество

За да получите професионално обслужване, оставете заявка в сайта ни. Консултант на компанията ще се свърже с вас до 5-10 минути. При онлайн заявка, допълнително ще получите отстъпка на всички услуги за ремонт.

Нашият сервиз предлага безплатна куриерска доставка на апаратът Ви. Това означава, че не трябва сами да идвате до сервиза. Служител на фирмата ще вземе устройството, а в края на ремонта ще Ви върне ремонтираната електронна джаджа.

При пристигане на устройството в сервиза, ние ще направим диагностика на профилното оборудване. Когато установим причината за повредата, ще Ви позвъним за уточняване на сроковете и цената за поправката на повредите. Услугата по тестването е безплатна.

Предварително ще Ви информираме за цената на поправката и типовете грешки. Всеки ремонт на Сони Експерия Л1 включва подбор и монтаж на фирмени резервни части.

В сервизния център Mobo.bg можем да отстраним повреда в рамките на 24 часа. Гаранцията за това е 1 месец. Също така, ще дадем полезни съвети, които ще Ви позволят в бъдеще да изключите възможността за появата на проблем по време на експлоатацията на апарата.