Сервиз за Sony Xperia M2

Снабден с 8мегапикселова камера, този android телефон е измислен до най-малките детайли и съхранява баланса във всички нюанси.

Въпреки че се отличава с елегантен и иновативен дизайн, устройството бързо се драска, затова е най-добре веднага да му купите калъфче и защита за екрана. За всички други механични проблеми след падане или попадане на вода в устройството ще се погрижат специалистите от нашия сервиз. Всякаква повреда ние отстраняваме по най-изгодните условия, като издаваме и гаранция.

181542051_w640_h640_image5

Срок на ремонта

  • ние можем да сменим повреден екран, да сменим динамиката или сензорното стъкло, за около 40 минути;
  • ще ни отнеме около 3 часа за да сменим повредената микросхема или да ремонтираме платката;
  • възстановяването после попадане на вода или механично въздействие може да отнеме от 5 часа;
  • за да извършим безплатна диагностика на устройството, ще ни отнеме около половин час.

За ремонта, ние имаме налични оригинални резервни части, благодарение на които се издава и гаранция.

Как да дадете за ремонт устройството?

Елате сами до нашият сервиз и оставете устройството. Ние определено ще Ви помогнем или се възползвайте от куриерки услуги.

С какво може да разочарова своите собственици, този телефон?

  • разноцветни линии на дисплея, счупени пиксели или лошо изображение – това е в резултат на механична повреда на телефона и е необходимо да се смени сензора.
  • телефонат е зациклил заради стара версия на софтуера или препълнена памет на апарата. Всяка от тези причини лесно може да се разреши от специалистите в сервиза.
  • Устройството губи мрежата, лошо я хваща или изобщо не работи. Причина за повредата може да е радиоантената или усилвателя на мощността на предаване.
  • Не се включва или често се изключва, това може да се сериозно прграмни проблеми или оставяла версия на софтуера.

Като правило, ремонтирането на телефона се налага след механични повреди или проникването на течности в устройството. Каквото и да се случи, стойността на ремонта на всички услуги е достъпна. Винаги се доверявайте само на професионалистите, които знаят какво вършат. Не Ви съветваме само едно-самостоятелно да ремонтирате телефона си. Много често това води до непредсказуеми последствия, в резултат на които, ситуацията само се усложнява. Ние сме готови да Ви помогнем и да отстраним всякаква повреда на достъпна цена.