Сервиз за Sony Xperia M4 Aqua E2303

ремонт sony xperia m4 aqua e2303Неизправности в Sony Xperia M4 Aqua E2303

Ако смартфонът е паднал и са се появили видими щети по корпусните елементи или изобщо не работи, му е необходима подмяна на повредените компоненти. В такива случаи помагат специалните защитни протектори, които могат да играят решаваща роля при падането на телефона. Ако апаратът Ви случайно е паднал във водата или е бил залят с други течности, например чай, кафе или сок, трябва да сте запознати с възможните за него последици, които могат да се проявят по-късно. В тези случаи е препоръчително своевременно в сервизен център да се предприеме прочистване на вътрешните елементи на смартфона. Унищожаването на контактните съединения, токопроводящите писти или металните елементи от конструкцията могат да настъпят в резултат на възможни окислителни процеси или други химични реакции в телефона. Като правило, тези процеси са невидими за собственика, но в някои случаи могат да доведат до пълна неремонтопригодност на устройство.

Подмяна на елементи от екрана в Sony Xperia M4 Aqua E2303

Неизправностите в дисплея обикновено се проявяват визуално. Появяват се ивици, излишни пиксели, може да липсва част от изображението. Подмяната на дисплея в такива случаи понякога може да бъде възможно само след предварителна консултация с майстор, който ще извърши ремонта. Смяната на тъчскрийна се извършва след диагностика и откриване на неизправност. Подобни прояви, например, липсата на реакция при докосване или забавяне в управлението, може да се предизвика от софтуерен бъг или други неизправности в телефона. В най-съвременните модели смартфони, счупеното или напукано стъкло не винаги се сменя отделно от дисплея или тъчскрийна. Често, за да се увеличи здравината и трите елемента са слепени помежду си и представляват единен модул. Относно възможностите за ремонт на модула за вашия модел, можете да се обадите на наш оператор чрез посочения телефон за връзка.

Смяна на бутоните на Xperia M4 Aqua E2303

Бързо отказват да работят бутоните на смартфона, които най-много се ползват. Ето защо, най-често подмяна се налага на бутона за включване. Бутонът „HOME“ и тези за регулиране силата на звука са изложени на по-малко интензивни натоварвания и тяхната подмяна се извършва доста по-рядко. Позвънете на указания в сайта телефон и наш експерт ще ви информира за наличието на бутони в склада.

Смяна на конектора в Sony Xperia M4 Aqua E2303

USB конекторът в съвременните смартфони обикновено се използва за зареждане на батерията. Именно поради тази причина съществува голяма вероятност за неговото преждевременно износване по време на разговор, едновременно с процеса на зареждане, когато механичното натоварване върху него е непредвидимо. При активно ползване на слушалки и микрофон се появява вероятност от увреждане на конектора за слушалките. Обадете се на нашите телефони относно възможността за подмяна на бутоните за вашия модел смартфон.