Сервиз за Sony Xperia M5

Sony xperia m9 счупен - Apple сервизСмарфона излезе на пазара през 2015година. Това е още един вариант, произведен от Sony, който по външен образ и подобие на линията Xperia Z, но е почти два пъти по евтин, блаогдарение на използването на по-евтини материали за корпуса и комплекти от средния ценови сегмент.
Въпреки това, телефонът е с достоен 5инчов Full HD екран с разширение 1920Х1080 пиксела и 441ppi. Заради осем ядрения процесор MediaTek MT6795 Helio X 10 и 3GB оперативна памет, устройството може да се прави с големи игри и сложни приложения. Трябва да се отбележи също така и наличието на две камери, като основната е 21,2 мегапикселова, с LED светкавица и функция за автофокус, а фронталната – сензор 13 мегапиксела. Sony Xperia M5 има батерия със заряд 2600 ампер часа, което е достатъчно за ден два активно използване с гледане на видеа и интернет сърфиране. Освен това телефона има вграден GPS датчик, което го прави удобен за използване като навигатор.

Производителят го обявява като водоустойчив, като класа на водоустойчивост е IP 65/68 и позволява работа под вода на дълбочина до 1,5 метра. Въпреки това, ние не Ви препоръчваме да експериментирате с този модел, и да използвате за подводни снимки специализирана техника. За ремонт при нас идват доста телефона, които са прекарали време в солена или хлорирана вода. Също така до проблеми могат да доведат вътрешните детайли на телефона, в случай, че веднага след въздействието с вода, потребителят е използвал
буксите и по този начин водата е проникнала в корпуса.
Искаме да обърнем вниманието Ви, че някои телефони от този модел, имат проблеми при работата в 3G Sony Xperia m9 - Apple сервизмрежа и LTE. Препоръчваме Ви внимателно да проверите работоспособността на модула свързан с третото и четвъртото поколение при покупка.

За ремонт идват доста телефони, които се изключват при работа с 3G/4G мрежите, а за да се включат в такива случай, е възможно само чрез включване към мрежата на 220B посредством зарядното устройство. При възникване на подобен проблем, Ви препоръчваме да се обърнете към нас, за да извършим безплатна диагностика и да определим времето и стойността на работата.