Сервиз за таблети Acer

Ремонт на таблети Acer - Apple сервизНие в Mobo.bg предлагаме качествена и професионална техническа поддръжка и ремонт на множеството модели на таблетите на Acer, които отдавна вече са на пазара. Таблетите са представени в две основни линии модели: Iconia Tab A100 ( 7 инчов екран, с разширение 1024х600) и Iconia Tab A200, A500, W500 (с едкран от 10,1 инча и разширение 1280х800).

Всички екрани са сензорни, с поддръжка на функцията мултитъч. Апаратите с диаглонал 7 инча, са с операционна система Android 3.2, а 10,1 инчовите използват Windows 7 или Android 3.0, 3.2, 4.0. Всички модели са с двуядрен процесор с тактова честота 1000MHz, с вградена памет т 8 до 64Gb и имат wi-fi, bluetooth и GPS модули, 2 камери с автофокус и светкавица.

Разглаждайки цялостните характиристики на устройството и множеството продажби, ние започнахме да извършваме ремонт практически с възникването на потребността от техническо обслужване. Възможността да извършваме качествено и надеждно ремонт на таблетите на компанията, се основава на големият ни опит в ремонта на такива устройства, произведени от компанията, както и от други производители. Разбира се, основа за добрата работа са високата квалификация на нашите специалисти, които постоянно повишават своята теоретическа и практическа подготовка, наличието на необходимата техника за диагностика на проблема и ремонтно оборудване, както и възможността оперативно да поръчваме и получаваме всякакви необходими за ремонта детайли. Анализирайки и систематизирайки срещаните от нас проблеми с таблетите, а също така и информацията от нашите колеги от други сервизи, както и въпроси за ремонта на такива устрйства в интернет, ние направихме заключение, че за тези таблети са присъщи същите проблеми, които се появяват и на всички подобни устройства от други потребители. Част от тях са: апарата на се включва, липсва изображение на екрана, не работи сензора на екрана, апарата не зарежда, не работят различни копчета, няма звун, не работи GPS, 3G- интернета, Bluetooth или wi-fi и други. Разбира се нееднократно към нас се носят и апарати, които имат програмни проблеми и очевидни механически такива, възникнали в следствие на неправилна употреба, като разбит екран или корпус, счупени копчета или букси, а също така апарати заляти с вода, бира, кафе и други течности.

Професионален ремонт

Ние изпълняваме ремонт на таблети със всякакви проблеми, появили се по всякакви причини, дали заради производствен дефект или невнимателност на потребителя. Преди всеки ремонт, освен в случаите, когато се видими механични повреди, ние извършваме задълбочен преглед и диагностика на устройството, за да изясним причината за проблема, заради които са се обърнали към нас, тъй като е ясно, че един и същ проблем може да е предизвикан по различни причини. След резултата от диагностиката, ние избираме технологията на ремоните работи, и пресмятаме стойността на услугата, която съгласуваме с поръчителя.

В процеса на работи ние можем да сменим сензорното стъкло и дисплея заедно или целият екран като модул. Можем да сменим или ремонтираме всякакви копчета, гарнитурата, корпуса или задния панел.

Ние извършваме и ремонти по системната платка, като сменяме всяакви елементи или я възстановяваме, след като в нея е попаднала някаква Таблет Acer модел 2016 - Apple сервизтечност.

Доста често се получават и множества проблеми в работата на таблета, заради програмни проблеми, в такива слуачаи ние преинсталираме операционната система, за да възстановим нормалното функциониране.

След като извършим всички проверки, ние можем да дадем дълга гаранция на всички извършени работи. Нашите цени за различните неща, не са по-високи от тези на другите сервизи. При обсъждане на стойността на работа ние имаме индивидуален подход към всеки и винаги сме готови да помогнем.