Ремонт и сервиз за смартфони | София, Студентски град, ул. "Проф. Георги Брадистилов" 1
Работно време

Пон-Пет: 09:30–19:00 Съб: 10:00–16:00

За връзка с нас

0892 91 58 09

Ремонт на Xiaomi

Диагностика на телефони Проблеми със зареждането Проблеми с екрана
 Безплатна диагноситика  Проблеми със зареждането  Проблеми с екрана
Проблеми със звука Ремонт след намокряне Проблеми със софтуера на смартфон
 Проблеми със звука  Ремонт след намокряне  Проблеми със Софтуера

remont-xiaomiСъвременната електронна техника на Xiaomi е достойна за професионално обслужване и ремонт от най-добрите специалисти. В нашия официален сервизен център Mobo.bg, грамотни инженери ще изпълнят дейност от всички видове и нива на трудност. Ние гарантираме, че ще възстановим вашето устройство в най-кратки срокове и на цени по-ниски, отколкото в другите фирми.

 

Ремонт от Mobo.bg

Добре дошли в нашия специализиран сервизен център Mobo.bg. Дори и надеждната техника може да се повреди в неподходящия момент. В кои случаи си струва да се потърси помощта от специалисти?

 

Софтуерни неизправности

Обикновено, проблемът със софтуера на техниката от Xiaomi, не винаги може да се отстрани със собствени сили. Неопитните потребители, които инсталират фърмуера самостоятелно, получават вместо устройство, „тухла“. Тази процедура е най-добре да се повери на експерти. Предварително всяко устройство преминава през професионална диагностика, която се извършва абсолютно безплатно. Именно в етапа на диагностиката се локализира зоната на щетите и се определят неработещите елементи.

 

Хардуерни неизправности

Очевидните физически щети изискват подмяна на детайли. В нашия склад имаме повече от 10 000 оригинални резервни части от производителя, което намалява времето за ремонт и съответно цената на сервизните услуги е по-ниска. Типичните повреди – повреди в компонентите, по-често податливи на износване, съответно, чести услуги – смяна на стъклото, на дисплея, камерата и други детайли.

 

Сервизът Mobo.bg е с високо ниво на обслужване и отлично подбран екип от специалисти, както можете да се уверите и сами, обръщайки се към нас за безплатна консултация дори още сега.

 

Схема на работа на сервизния център Mobo.bg

  • Можете да оставите заявка онлайн или да се обадите на номера за контакт. Ние незабавно ще реагираме и изпратим представител при вас безплатно. Вашата техниката внимателно ще бъде доставена до офиса ни.
  • Инженерите ни ще извършат диагностика на устройството, посредством изключително точно професионално оборудване и ще открият характера на повредата. След това ще съгласуваме с вас цената и сроковете за ремонт, а Вие ще вземете решение.
  • След извършените ремонтни дейности, ще Ви доставим изправното устройство в удобно за вас време и място. Вие получавате гаранция на всички използвани материали и услуги за период до 1 месец.

 

Вратите на специализирания сервиз Mobo.bg са отворени за вас! Заповядайте!

Ремонт на Xiaomi
3 (60%) 16 votes
Безплатна диагностика Винаги налични части Ремонт на място във ваше присъствие Гаранция за всички услуги
Безплатна диагностика Винаги налични части  Ремонт на място във ваше присъствие  Гаранция за всички услуги
.

Изпрати телефона си с куриер от: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, и други..