Ремонт на Xiaomi Mi5

Майсторите на сервизния център Mobo.bg – това са експерти, които могат наистина качествено да изпълнят ремонта на Xiaomi Mi5 при най-изгодни условия. А това са:

  • Безплатна начална диагностика;
  • Консултации с майстора по ремонта;
  • Приемливите цени на услугите;
  • Предоставяне на гаранция и след гаранционно обслужване.

 

Сервиз за Xiaomi Mi5С какви неизправности Ксиоми Ми5 най-често се донася при нас?

Счупено стъкло. В този случай, ние винаги правим замяна на дисплея модулно (дисплей + тъчскрийн + защитно стъкло).

 

Телефонът не се зарежда. В зависимост от причината, която е предизвикала тази повреда, се решава какво ще се прави. В някои случаи е необходимо да се смени гнездото за зареждане, а в други – смяна на зарядното устройство или захранващия кабел.

 

Телефонът не се включва след падане във вода. Ако телефонът е в контакт с влажна среда, то проявата на неизправност няма да закъснее. Изходът от строя на телефона може да бъде свързан с корозия и окисление, които се случват по платката и интегралните схеми. За решаването на този проблем може да помогне вътрешното почистване на елементите от влагата.

 

Не хваща мрежата. Ако проблемът не е в сим-картата и не е в потребителските настройки, то тази неизправност може да се дължи на падане или невнимателно боравене с телефона, в резултат на което се повреждат шлейфа. Неговата неизправност може да стане причина за смущения в работата на антената и приемането на сигнала.

 

Това обаче далеч не е пълният списък от неизправности, които могат да бъдат отстранени в нашия сервизен център. Повече допълнителна информация, относно цените за ремонта можете да получите, като се свържете с нас по някои от посочените в сайта начини.