Ремонт на смартфона Xiaomi Mi Note 3 в София

Ремонт на Xiaomi Mi Note 3Да се нарече Ми ноут 3 стилно и мощно устройство е доста трудно, ако погледнем към описанието на този продукт. Много от собствениците вече търсят стъкло за него и говорят за бързата му чупливост, появата на надрасквания и пукнатини. Въпреки това, собствениците на смартфона Xiaomi Mi Note 3 могат да се обърнат за помощ към нас в Mobo.bg, където нашите специалисти ще поправят всяка повреда, като счупен екран, ще сменят батерията, говорителя, стъклото, фото-модула и др. Сервизът се намира в София. При нас Ще намерите богат избор от аксесоари за вашето устройство на ниски цени (калъфи, предпазно стъкло, бъмпери, защитен филм), а нашите служители ще Ви помогнат с тяхната инсталация.

 

Опитът за ползване на Mi Note 3 от собствениците се основава на доста неприятни емоции. Това се дължи на факта, че обявената функция на скенера за лице не работи по правилния начин, след което разработчиците изобщо решиха да го премахнат с обновление. При наличието на оперативна работа по апарата, може да се наблюдава слаб процесор, от който не могат да се възползват в пълната степен взискателните приложения. Батерията от 3500 mah се изтощава за броени часове. Така, че отзивите от собствениците се оказват доста негативни.

 

Оставете заявка за възстановяването на своето устройства на сайта. Оставете в описанието подробна информация за вашата ситуация, помагайки по този начин на нашия специалист предварително в изясняването на ситуацията по вашия въпрос. След което очаквайте обаждане в следващите няколко часа. В алтернативен случай, с нас можете да се свържете, като ни се обадите на един от номерата за контакт.

 

Освен услугите по подмяна на детайли, ние сме специализирани и в префлаша, възстановяването от проникване на влага във вътрешността на корпуса. Настройката на софтуера включва и Android Pay, тъй като смартфона Xiaomi Mi Note 3 поддържа NFC.

 

Цени и информация за контакт

За получаване на пълна информация относно цените за ремонта на детайлите във вашия случай, възползвайте се от някои от следните методи за обратна връзка:

 

  • Като ни пишете в страницата ни във Facebook или чрез изпращане на съобщение по електронната поща;
  • Обадете ни се по телефона и наш специалист ще Ви консултира;
  • Ако желаете лично да научите всичко, то заповядайте в сервиза ни в София.

 

Предимства на нашата компания

На фона На повечето сервизи, нашият център се отличава със следните особености:

 

  • Поправяне на смартфона Xiaomi Mi Note 3 за не повече от няколко дни;
  • Карти за отстъпка, постоянни намаления и специални оферти за всичко, което Ви е необходимо;
  • Възможност за безплатна диагностика на повредите в мобилните устройства.

 

Не много сервизи се решават на такава стъпка, като безплатна диагностика на апарата, преди неговия ремонт, тъй като това за тях е загуба. Нашият сервизен център обаче работи на разположение на клиентите, а не за приходите им. Ето защо, ние предоставяме отлична възможност на клиентите ни да спестят, като просто изберат нас.

 

Това обаче не е всичко, което сме готови да Ви предложим. В рамките на програмата за лоялност, издаваме карти за отстъпка на лоялните ни клиенти. С помощта на тези карти Ще спестите 15% при закупуване на стоки от магазина ни и 10% от допълнителните услуги за ремонта.

 

Срокът за изпълнение на поръчките от нашите клиенти е не повече от няколко дни. Затова, смартфонът Xiaomi Mi Note 3 ще бъде поправен от наш експерт, без той да излиза от графика си. При несъществени повреди, апаратът може да се поправи в същия ден. А за ползване на услугата бърз ремонт, клиентът ще получи възстановения си ноут 3 за около час.

 

Гаранционни задължения

Всички оказани услуги по ремонта на мобилните устройства подлежат на гаранционен срок в рамките на до 30 дни. Така, че пазете си гаранционния чек, в рамките на първия месец от експлоатацията на вашия смартфон.