Ремонт На Xiaomi Mi4s

Предлагаме ремонт на телефона Xiaomi Mi4s. Нашата компания работи от 2004 година. Ние имаме богат практически опит и създадохме удобна услуга в която предлагаме:

 

  • услуги от куриер, който сам ще вземе и достави телефона, ако не разполагате с време;
  • гаранция за използваните оригинални резервни детайли и тяхната работа за срок от 1 месец;
  • приемлива цената в зависимост от сложността на работата и себестойността на използваните резервни части;
  • безплатна диагностика на причините за повредата и безплатна профилактика.

 

Ремонт на Xiaomi mi4sНие извършваме профилактика по време на всеки ремонт, а именно – почистваме и настройваме устройството.

 

Също така предлагаме цялостен ремонт на телефона „Ксиоми Ми4С“, например – подмяна на полифоничния зумер и също освобождаване на оперативната памет на устройството.

 

Ние работим честно, тъй като съобщаваме точните срокове и цена след безплатната диагностика. Работим бързо: според статистиката, 80% от нашите клиенти получават апарата си обратно в същия ден. Понякога той се задържа за срок до 3 календарни дни.

 

95% от клиентите ни остават доволни от качеството на работата. Доверяват ни се и известни организации. Уверете се и вие в качеството на ремонта, като се обърнете към нас!

 

Извикайте куриер директно от сайта или донесете телефона си лично. За да зададете допълнителни въпроси, възползвайте се от специалната ни форма за контакт, а също ни позвънете или поръчайте обратно позвъняване.