Ремонт на Xiaomi Redmi 5A

Ремонт на Xiaomi Redmi 5AСтилен, елегантен и удобен телефон, създаден за работа и общуване, както в настоящото време, така и в интернет, което не може да не се хареса на потребителите, така че модела веднага стана популярен. Въпреки това, дори и най-добрите и надеждни телефони не могат да служат вечно и рано или късно собственикът им е изправен пред проблем или неизправност. Mobo.bg предлага ремонт на Xiaomi Redmi 5A в София бързо, достъпно и надеждно. Извършваме ремонта, започвайки с отстраняването на най-простите повреди и завършвайки с най-сложните видове ремонти, които изискват специален нежен и професионален подход. Диагностиката на вашия смартфон се извършва безплатно. Най-популярните повреди във всички модели са еднакви, тъй като те се появяват по вина на самия потребител.

 

Подмяна на дисплея на Xiaomi Redmi 5A

Съвременните смартфони, както е известно, са доста тънки апарати и колкото по-сложни и съвременни са те, толкова са по-крехки. Много често именно екрана на телефона страда при удар или падане. Основният симптом, че съществува нужда от подмяна на екрана на Xiaomi Redmi 5A са черните петна или цветни ивици, които се появяват по целия дисплей. Също така, може да се повреди подсветката на екрана, като в такъв случай освен звуците или вибрацията, Вие нищо няма да можете да чуете или видите. Заповядайте при нас, нашите специалисти бързо ще елиминират повредата и ще Ви върнат работещ смартфона.

 

Смяна на тъчскрийна на Xiaomi Redmi 5A

Колкото и да е жалко, най-често повредата в телефона се появява по наша вина. Сензорният екран на телефона страда заради нахлуване на вода във вътрешността на апарата или поради силен удар. Също така, любителите, които носят телефона в джоба си, могат случайно да седнат върху устройството. И така, една от най-популярните повреди, поради която се обръщат към нас, е смяна на сензора на Xiaomi Redmi 5A. Ремонтът се осъществява с помощта на качествени компоненти, за да може смартфона още дълго време да работи изправно. За всички услуги даваме и гаранция.

 

Смяна на стъклото на Xiaomi Redmi 5A

За да се избегне тази повреда, а също и появата на драскотини и пукнатини по предното стъкло на устройството, използвайте защитни аксесоари. Допълнителното стъкло или филм ще Ви помогне да предпазите телефона си, а калъфът ще увеличи защитата. Ние се сблъскваме и с други повреди, но винаги, за каквито и видове услуги да става дума, нашите клиенти остават доволни от резултата, защото ние гарантираме не само бързина, но и качество, а за тези, които са свикнали винаги да поддържат връзка, няма нищо по-важно от това. И още няколко думи за неотложния ремонт. Ние знаем колко важна е всяка минута, а свободната още повече! Така, че смяната на модула на Xiaomi Redmi 5A ще бъде извършена само за 40 минути. Единственото условие за да бъде изпълнен бързия ремонт на Xiaomi – това е предварителното записване.