Ремонт на Apple

[column col=“1/2″]Нашият Mobo сервиз има дългогодишен опит в отстраняването на пълния спектър от проблеми на всички модели от продуктите на производителя Mobo. Фирмата ни разполага с компетентни професионалисти и най-модерно оборудване, които са гаранция за бърза и качествена работа на диагностиката и ремонтните дейности. Предлагаме ремонт на всички модели смарт устройства от сериите iPhone, iPod и iPad. В списъка на предлаганите услуги присъства всяка една възможна повреда, включително и козметичен ремонт. За по-висока удовлетвореност на клиентите предлагаме безплатно диагностициране на проблема преди осъществяване на поправката.

Квалифицираните ни специалисти винаги се стремят да извършват всяка ремонтна дейност качествено и бързо. Срокът за извършване на даден ремонт зависи пряко от трудоемкостта му, т.е. от конкретното състояние, което се диагностицира.

В случай, че държите на високо ниво на обслужване, бърз краен срок и конкурентни цени – заповядайте в нашия Mobo сервиз!
[/column][column col=“1/2″][accordion][acc_item title=“ГАРАНЦИЯ“]За всеки ремонт, който е направен в Mobo сервиза на нашата фирма, предоставяме  гаранция. Гаранцията покрива извършената работа от нашите специалисти и вложените части в ремонта.

Важно: Гаранцията не важи в случай на неправилна експлоатация на ремонтираното устройство като например намокряне, изпускане и други подобни.[/acc_item]
[acc_item title=“КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ“]Фирмата ни прилага строга политика на конфиденциалност, част от която е практиката за защита информацията в устройствата на клиентите. За целта ние не съхраняваме и разпространяваме информацията от устройствата. Може да бъдете сигурни, че Вашите лични данни ще останат защитени и няма да станат достъпни на други лица.[/acc_item][acc_item title=“ЛОКАЦИЯ“]Mobo сервизът се намира на Бул. Македония 18. Местоположението му, което може да видите ТУК, е удобно и лесно достъпно, поради близостта до важни транспортни възли[/acc_item][acc_item title=“ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?“]

Компетентност и опит:

Нашата фирма оперира на пазара за ремонт на мобилни устройства вече повече от 16 години. За този дълъг период сме се доказали като един от най-добрите сервизи в цялата страна. На Вашите услуги са изключително компетентни професионалисти с нужните знания, умения и опит във всички дейности от целия ремонтен процес. Нашите специалисти бързо ще диагностицират всяка неизправност и намерят най-правилния начин за ликвидирането й.

Качество:

Mobo сервизът поддържа високо качество на извършваните ремонти на мобилни устройства. Висококвалифицираните ни специалисти подхождат индивидуално към всеки вид повреда. За постоянството в качеството спомага и фактът, че отстраняването на проблеми се осъществява с помощта на най-съвременното оборудване и винаги с използването само на оригинални Apple части. Комплексът от всичко това гарантира успешния краен резултат на ремонтите работи.[/acc_item][/accordion][/column][divider scroll_text=““]

 

[column col=“1/1″]

Image Map

[/column]