Сервиз за HTC Desire 326G

Mobo.bg – това е професионален сервиз в София, в който се извършва смяна на екрани, дисплеи, тъчскрийни и сензори на всички телефони. Тази услуга се предоставяме благодарение на специализирано оборудване, както на едро, така и в единични случаи, което гарантира високо качество, ниска цена и най-кратки срокове. При нас винаги имаме в наличието необходимите стъкла и сензори.

Подмяна на дисплея на htc Desire 326G

1456957996Една от най-честите повреди – счупването на стъклото на htc Desire 326G. В този случай, ако сте изпуснали, ударили или заляли с нещо дисплея на Htc и след това е отказал да работи правилно или изобщо не се включва, тогава е необходима незабавна смяна на екрана на htc Desire 326G.

В нашия сервизен център в София ще можете да получите безплатна компетентна диагностика на смартфона за да може майстора максимално точно да е наясно с проблема и да може да го разреши в кратки срокове.

Подмяната на дисплея на Htc е една от най-честите проблеми, с които идват при нас. Ето защо смяната на дисплея на htc Desire 326G се сменя бързо и лесно от нашите специалисти.

Ако стъклото на вашия Htc е повредено поради падане или удар, на него може да се появят пукнатини, а при активно използване по стъклото дори се появяват и драскотини, тогава е време тъчскрийна на htc Desire 326G да се смени.

Смяна на тъчскрийна на htc Desire 326G

Смяната на тъчскрийна или подмяната на стъклото на htc Desire 326G не е от простите операции, така че препоръчваме да се обърнете към нашите специалисти. В htc Desire 326G дизайнът предвижда наличието на един модул със стъклото и дисплея, така че счупения дисплей със стъклото прави телефона негоден за по-нататъшна употреба. Първото нещо, което трябва да се направи в този случай, е да се свържете с някой от сервизите, извършващи ремонт на мобилни телефони. Процедурата по смяната на тъчскрийна отнема много време, така че освен наличието на необходимото оборудване, трябва да се въоръжите и с търпение. Целият процес по подмяната на екранния блок се свежда до внимателния демонтаж на телефона. Когато целия компонент на устройството е изваден, може да се извърши замяната на стъклото на htc Desire 326G заедно със самия дисплей. Свалянето на счупения модул трябва да се извършва много внимателно, за да не попадне счупена част от стъклото вътре в корпуса на телефона. След внимателно почистване на корпуса на телефона и място, на което ще се поставя новия екранен модул, може да се постави новия тъчскрийн и монтажа на апарата в обратната последователност да започне. Цялата операция отнема не повече от час, още повече, че своевременната подмяна на модула може значително да спести време от странични проблеми, които биха могли да се появят при попадение на прах и влага през пукнатините.

Майсторите на сервизния център в Mobo сервиза  в София могат бързо и качествено да извършат подмяната на тъчскрийна на достъпна цена. Смяната на стъклото на htc Desire 326G се провежда само с качествени части c изключително висок клас на заместители (AAA), или според финансовите възможности на клиента, с оригинални детайли. Подобни резервни части ще работят дълго, без да причиняват неприятности в бъдеще. Сервизният център в София се придържа към този принцип, затова не е нужно да се притеснявате за качеството на предоставените детайли, още повече, че по-късно към тях се дава и гаранция.

Всички видове ремонти се покриват с гаранция

Дисплеят е най-чувствителния елемент при абсолютно всеки телефон. И фирмените устройства на Htc, уви не правят изключение. Това правило се отнася особено за Htc, защото, чувствителният сензорен екран реагира на най-малките докосвания, да не говорим за сериозно механично въздействие. Подмяната на стъклото на htc Desire 326G не е проблем, ако тази работа се извършва от специалистите на нашия сервизен център в София. Тук експертите имат достатъчно опит и квалификация, за да изпълняват тази дейност бързо, качествено и срещу малка такса.

Подмяна на задния капак

1456957452Омръзнал ви е цвета на вашия телефон или корпуса му е повреден? Проблема е разрешим чрез подмяната на задния капак на htc Desire 326G. Можете да изберете различни варианти на задния капак в сервизния център в София Mobo.bg, и бъдете сигурни в качеството на резервните части. Споменатата компания работи само с проверени доставчици на панели за Htc.

Трябва да се отбележи – ако капака на Htc е силно деформиран, например по повърхността му има пукнатини, си струва да побързате с поставянето на нов. През подобни неравности в телефона попада прах и течност, в резултат на което често излизат от строя много елементи на устройството. Особено си струва да се притеснявате от влагата под корпуса – подобен проблем често води до образуване на корозия и пълното отстраняване на последствията е наистина трудно, дори и за специалистите от сервиза за ремонт на телефони.

При избора на заден капак за htc Desire 326G, важен момент е разнообразието на продуктовата гама, представен в сервизния център: различни цветови решения, необичайни панели, индивидуален дизайн. Лесно е предварително да разберете за наличието на правилните модели, като се обадите по телефона — ще Ви очаква топло посрещане и внимателно отношение към наличния проблем.

Поправка след попадане на вода

Най-големи щети върху телефона на Htc може да нанесе обикновената вода, която, когато проникне вътре, веднага започват процеси по окисляване на контактите и елементите.

За да има вероятност да се върне предишната ефективност на htc Desire 326G, след като в телефона е попаднала вода, е самостоятелното указване на първа помощ: изключете телефона и внимавайте спонтанно да не включи сам. След това, възможно най–скоро се обърнете към сервизния център в София Mobo.bg, където експертите ни ще извършат необходимите ремонтни операции. Имайте предвид, че колкото и внимателно да сте правили опити да подсушите телефона, няма да успеете напълно да отстраните влагата.

Например, ако телефонът htc Desire 326G е паднал във вода, не сушете телефон със сешоар или други предложения в Интернет — по-добре се обърнете към специалист. Той ще изсуши апарата с помощта на специално оборудване, което няма да навреди на телефона, което най-вероятно може да се случи при самостоятелното извършване на подобни операции.

Обикновено при вътрешния контакт с вода на htc Desire 326G, първите елементи, които страдат са микрофона и високоговорителя — в случай на тежко увреждане ще се наложи тяхната подмяна. Какво още е необходимо, да се предприеме за пълното възстановяване на функциите на устройството ще стане ясно след диагностиката.

Специалистите на нашия сервизен център в София проведат всички необходими операции, предоставяйки ви след това гаранция за извършените услуги.

Смяна на батерията

1456956375Въпреки цялата технологичност на htc Desire 326G, пълният цикъл на батерията на айфон е около четиристотин заряда. Батерия на htc Desire 326G подлежи на подмяна, ако не са спазени правилата за експлоатация, в случаите, когато е по-слаб сигнала или има голям брой използвани приложения, които значително съкращават времето за разряд на батерията на айфон. Спешната подмяна на батерията на Htc в София е необходима, ако:

  • батерията бързо се разрежда;
  • не се зарежда батарея на htc Desire 326G;
  • мобилният телефон се изключва при входящо обаждане, въпреки достатъчно големите показания на индикатора за зареждане;
  • работи само при свързано устройство в контакта за зареждане (това се отнася и за други модели).

Обикновено подобни проблеми се проявяват при естествено износване на батерията след няколко години активна експлоатация. Разбира се, невъзможно е без диагностика, на базата единствено на данни от признаци, точно да се определи нуждата от замяна на батерията: проблемите със зареждането могат да се дължат на повредения конектор за зареждане, софтуерните повреди понякога се проявяват по същия начин. Затова, експертът на Mobo.bg винаги първо извършва проверка на телефона, след което прави извода за необходимостта от отстраняване на грешките или предлага варианти на излезлите от строя компоненти.

Смяната на батерията на Htc в повечето модели не води до усложнения. Проблеми могат да възникнат, ако предишната батерия се е подула и е навредила на вътрешните елементи. За да поръчате подмяна на батерията на htc Desire 326G трябва да се свържете с нашия сервизен център в София, където ще Ви предложат оригинална батерия и гаранция. Подмяната на батерията с ниско качествен елемент или втора ръка – това не е изход за такива мобилни устройства, като htc Desire 326G, защото цената на оригиналния детайл, в бъдеще ще бъде по-ниска, отколкото да плащате за няколко нискокачествени резервни части.

Възстановяване на софтуер

Когато проблема във функционирането на телефона се проявява във вид на бавна работа или в невъзможност да се насладите на някое приложение, обикновено се изисква фърмуер за htc Desire 326G. Актуализацията на Android в сервизния център в София ще отнеме около четиридесет минути за възстановяване на предишната функционалност на устройството.

Трябва да се отбележи, че често необходимостта от извършване на ремонт възниква по вина на самия потребител. Например, понякога на телефона се инсталират приложения, които не са съвместими едно с друго, което води до смущения в работата на устройството, забиване и неправилна работа. Но в този случай трябва да се действа наистина внимателно, за да няма загуба на данни, съхранени на вашето устройство. За необходимостта от фърмуера на Htc може също да свидетелства и такава неизправност, като бяла светлина на екрана, въпреки, че понякога подобна неизправност е свързана с повредения дисплей. Затова е много важно да се направи предварителна диагностика, за да не остават съмнения за източника на проблема.

Firmware за htc Desire 326G е доста предпочитана процедура в сервизния център. Необходимостта от нея обикновено се появява след неуспешна самостоятелна инсталация на фърмуера или подобна операция, изпълнена в някоя занаятчийска работилница.

Силите на специалистите в нашия сервиз са достатъчни да възстановят множество мобилни устройства на Sumsung, така че да не се усъмните в качеството на изпълнението, още повече, че в края на ремонта предоставяме и гаранция.

htc Desire 326G не се зарежда

За начало, специалистите на сервиза в София трябва да разберат причината в мобилния телефон ли е или в зарядното устройство, а може просто да е необходимо да купите батерия за htc Desire 326G. За това, на първо място се извършва безплатна диагностика, чрез която да се установят истинските причини защо не се зарежда телефона htc Desire 326G: акумулаторната батерия е излизала от строя или гнездото за зареждане, но може да бъде и софтуерна повредата.

Специалистите точно след 15 минути ще назоват източника на неизправността и ще Ви предложат най-изгодните варианти за решаване на проблема. Сервизният център в София работи само с оригинални резервни части ААА-клас, така че клиентите могат да бъдат сигурни в дълготрайната работа при зареждането на телефона htc Desire 326G.

Освен това, в последствие предоставяме и отлична гаранция, която заедно с ниските цени и високото качество на ремонта постоянно радват нашите клиенти.

Бутонът за заключване ON/OF

Обикновено, смяната на бутона за включване на htc Desire 326G се изисква, ако е налице повреда на механизма за пряк контакт. В повечето случаи при невъзможност да се включи устройство, източника на проблема трябва да се търси във вътрешността на телефона. Затова специалистът на Mobo.bg – сервизният център в София винаги в началото на всяка ремонтна дейност провежда диагностика на устройството, за да не остане никакво съмнение защо не работи бутона за включване на htc Desire 326G. Често проблемите с бутона се появяват след падане на телефона, в резултат на корозия, засягаща елементите на механизма.

Продължителността на процедурата по подмяна на бутоните на htc Desire 326G обикновено не надвишава час, но понякога и час и половина. Бързата подмяна на бутона за включване се постига на първо често поради голямата квалификация и опит на майсторите и на второ място, поради прякото наличие на подходящите компоненти на склад в сервизния център. Качеството на компонентите, използвани от представителите на компании, неизменно остава на висота, която осигурява продължителността на работата на телефона.

Бутона Home

За да се извърши оперативна подмяна на бутона HOME в htc Desire 326G е по-добре да отидете в сервизния център в София Mobo.bg, където няма да чакате доставка на необходимите резервни части. Ремонтът ще бъде извършен в рамките на същия ден, като буквално след час ще можете да си вземете ремонтирания телефон. Подобна скорост се постига благодарение на използваната висококачествена техника, квалификация на майсторите ни и наличието на необходимите компоненти на склад.

Подмяната на бутона HOME в htc Desire 326G се извършва с последваща задължителна гаранция, така че можете да бъдете сигурни в дълготрайната работа на устройството. Работейки с изключително качествени части и специализирано оборудване, сервизният център по Htc гарантира качеството на своята работа и последващото безпроблемно функциониране на телефона.

Липсва мрежа

Когато htc Desire 326G не вижда 3G/4G мрежата и не приема сигнал от мрежата, докато е дори близо до източника, най-вероятно няма да мине без подмяна на антената на htc Desire 326G. Неизменно лошото качество на сигнала, по-често е предизвикано именно от проблеми в антенния модул, който по принцип не се ремонтира, а само се заменя.

Подмяната на антенния модул за htc Desire 326G средно трае от половин час до час и половина. Ремонтните операции се извършват толкова бързо, благодарение на дългогодишния опит на специалистите на сервизния център в София. Значителна помощ им оказва и специалното оборудване и складовата наличност за резервните части, които са напълно достатъчни за ремонта на телефона още в деня на донасянето му.

Между другото, всеки ремонт на мобилен телефон със сигурност започва с диагностика на устройството в София, за да се разкрие причината за проблема. Ако за отстраняване на повредата все пак е необходимо да се замени някоя част, бъдете сигурни в качеството й. Майсторът ще използва за поправката само оригинални модули или заместители от висок клас.

Не работи Wi-Fi

Ремонтът на Wi-Fi модула за htc Desire 326G се изисква, ако телефонът улавя слаб сигнал или не  вижда wifi и не успява да се закачи към мрежата, независимо от мястото, където Се намирате. Проблемите с мрежата са доста разпространени в съвременните смартфони и не винаги причината се крие директно в проблем с модула. За да се разбере източника на проблема ще помогне безплатната диагностика, която се провежда в сервизния център Mobo, отнемаща по-малко от 15 минути.

За да разберете, че се изисква подмяна на Wi-Fi модула на htc Desire 326G, трябва да изпитвате следните проблеми:

  • слаб сигнал на мрежата
  • невъзможност за свързване към мрежата
  • постоянно “пропадане” на сигнала
  • htc Desire 326G не “вижда” wifi

Възстановяването на повредения модул е невъзможно при излизане от строя на този детайл и се изисква неговата подмяна. За това е по-добре да използвате качествени резервни части, оригинални или заместители от клас ААА — само в този случай може да бъде гарантирана продължителната експлоатация на телефона. Естествено, че в последствие на поставения детайл ще му бъде предоставена гаранция. Подмяната на Wi-Fi модула за htc Desire 326G — кратка процедура, за извършването на която ще отнеме 40-50 минути на експертите ни. Струва си да поясним, че за толкова бърз оперативен ремонт на Htc е необходимо в сервизния център да има наличие на правилните компоненти.

Не чувате събеседника

Ако в htc Desire 326G възникне проблем с чуваемостта по време на разговор, това не винаги означава ремонт на високоговорителя на Htc, а спешната му подмяна. Въпреки, че специалистите на сервизния център в София Mobo.bg именно с този компонент започват диагностиката на телефона на Htc. След скорошното провеждане на тази процедура ще стане ясна каква е причината за проблема с чуваемостта и как да бъде решен. Понякога се случва така, че с различна мръсотия се оказва запушен отвора на говорителя — обикновеното почистване на устройството значително ще подобри чуваемостта в телефона. Ами ако обаче съвсем не се чува по време на разговор, тук вече трябва да се помисли за подмяната на високоговорителя на htc Desire 326G. Подобен ремонт на телефона в София, както обикновено отнема около един час и половина, разбира се, като се има предвид, че в сервизния център имаме на разположение необходимите резервни части.

Трябва също да се отбележи, че нашият сервиз работи директно с доставчиците на оригинални резервни части или заместителите им от висок клас, така че не би следвало да се съмнявате в качеството на използваните части. На тези елементи дори се дава добра гаранция, както и на самата извършена дейност.

Липсва мелодията за звънене

Когато хендсфри на телефона htc Desire 326G престане да работи и не се чуват мелодиите на звънене, замислете се за подмяна на полифоничния високоговорител на мобилния телефон в София.

Процедурата по замяната на високоговорителя на htc Desire 326G отнема малко по-малко от час, въпреки, че разбира се това време може леко да варират в зависимост от спецификата на вътрешното устройство на конкретния модел. Потребителят обикновено прави заключение за необходимостта от подобна операция, когато спрат да се възпроизвеждат мелодиите. Често ситуацията се случва и поради промяна в настройките. Ако преди това обаче устройството е падало върху твърда повърхност или в него е прониквала вода, проблемите могат да бъдат значително по-сериозни. Говорителя на htc Desire 326G често се поврежда от удари и той, както и всички останали вътрешни елементи, са податливи на корозия.

Петнадесетминутната диагностика в София в сервизния център Mobo.bg може директно да разкрие източника на неизправностите, след което ще стане ясно дали е необходима подмяна на полифоничния високоговорител. За подмяната, нашите специалисти използват изключително качествени компоненти, за които по-късно ще бъде дадена гаранция.

Не ви чуват

Обикновено първия детайл, който страда от проникване на влага под корпуса на телефона — не работи микрофона на htc Desire 326G, за това корозиралите елементи може би наистина са най-честата причина за необходимостта от подмяна на микрофона на htc Desire 326G в София. Другият източник на проблеми с микрофона на мобилните телефони е прахта — запушване на звуковия отвор може значително да влоши чуваемостта. Между другото, в този случай, проблемът може да се реши чрез почистване на отвора от натрупалите се замърсявания. Също така си струва да споменем и за крехкостта на този елемент. Ударът или падането на телефона е най-честата причина, поради която микрофона на htc Desire 326G престава да работи.

Сервизният център в София Mobo.bg извършва експресни ремонти и подмяна на микрофона на телефона на Htc, благодарение на наличието на правилните компоненти в своите складове. Асортиментът от резервни части непрекъснато се обновява, за да не страда бързината на ремонта. Другият важен фактор, който влияе върху скоростта за отстраняване на неизправностите е уменията на участващите в процеса.

Отлично доказателство за високото качество на ремонта на Htc е допълнителната гаранция за работата на специалистите и частите, използвани в телефона.

Подмяна на камерата

За съжаление, камерата не е най-здравия детайл в телефона htc Desire 326G, следователно съществуват ситуации, когато е необходима подмяна на основната камера на htc Desire 326G. Подобен ремонт на камерата е необходим, преди всичко, когато камерата е счупена или силно повредена, например след падане на устройството.

Има случаи, когато обектът на снимката не се фокусира или изобщо няма възможност да се направи снимка — програмата не реагира. Причината за неизправността трябва да се търси и в софтуера. За да разберем защо не работи камерата на htc Desire 326G, ще трябва да се направи диагностика. Процедурата по диагностицирането в сервиза Mobo в София за ремонт на телефони обикновено се извършва за десет-петнадесет минути — с помощта на специални съоръжения експертът разкрива наличните дефекти в устройството. След това съобщава източника на проблемите, колко време ще е необходимо за отстраняването им и каква ще е цената. Ако се наложи подмяна на камерата на htc Desire 326G, операцията ще отнеме час – час и половина. В края на процедурата се издава гаранция за изпълнението на ремонта, защото Apple-service предоставя компоненти тип ААА-клас, което се отразява върху продължителността на функционирането на устройството.