Сервиз за iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus ремонт - Apple сервизКомпанията Apple предлага на потребителите новия смартфон iPhone 8 Plus с напълно стъклен корпус, с ускорен хардуер, икономична работа на батерията и високи изисквания към сервизите. Професионалният сервиз в този случай – това е обективна необходимост. В Mobo.bg ще бъде проведен незабавен ремонт на iPhone 8 Plus с всяка трудност и с гаранция 30 дни. Компютърната диагностика и идването на специалист в дома Ви, в рамките на столицата – Безплатно. Попълнете формата в сайта, за да получите отстъпка от 5%.

 

Подмяна на дисплея на осмия Айфон Плюс

„Осмицата +“ зарадва своите потребители с 5,5-инчов LCD-екран и Retina HD с разделителна способност от 401 ppi, работещ под IPS-технологията. Също така, апаратът притежава и True Tone технологията – функция, която с помощта на 4-канален сензор, в зависимост от околното осветление контролира яркостта на екрана. Подмяната на стъклото или дисплея в този модел Айфон (както и в повечето други), изисква участието на специалисти. В Mobo.bg то се извършва в продължение на 20-30 минути.

 

Ремонт на iPhone 8 Plus в 4 стъпки за 25 минути

  • При възникване на повреда, свържете се с мениджър на сервиза (Възможно е и посещение в дома в столицата);
  • Безплатно извършване на диагностика, уговаряне на срокове и крайна цена;
  • Извършва се възстановяване на осмия Айфона + с всякаква сложност и чрез използване на оригинални резервни части;
  • След 20-25 минути, всяка повреда на осмицата iPhone 8 Plus ще бъде премахната с предоставена 1 месец гаранция.

 

Смяна на батерията: Защо този ремонт на iPhone 8 Plus е актуален?

При разработването на Айфон Осем Плюс, всички усилия на инженерите са насочени към това да се съхрани като минимум времето за автономна работа на смартфона, по време на активна употреба и при увеличена производителност и количество енергоемки приложения и функции. Това се прави, чрез възможно най-голямо увеличаване на капацитета на батерията и използване на енергийно ефективни процесори. Въпреки това, подмяната на батерията в устройството, ще отнеме не по-малко време, отколкото при всички други модели (средно батерията работи добре в продължение на година). Майсторът изпълнява експресен ремонт на Айфон 8 Плюс в дома или в сервизния център.

 

Особености на ремонта на камерата на Айфон 8 Плюс

Новото устройство предлага на потребителите достатъчно много нововъведения. По-специално има режим на „портретна светлина“ за различни фотоефекти, нова синхронизация на светкавицата „Slow Sync“, мощен процесор, което позволява записване на видео клипове в 4К-формат и „Slow-Mo“ във Full HD резолюция. Отстраняването на неизправностите по камерите, както и смяната на стъклото на Айфон, винаги е свързано с необходимостта от използване на специални инструменти, познаване на особеностите на технологиите за разглобяване и сглобяване, грамотно поставяне на взаимозаменяемите части и др. Нашите специалисти ще извършат ремонта на iPhone 8 Plus за около половин час.

 

Защо си струва да поправите Айфон 8 Плюс в Mobo.bg?

  • Безплатна диагностика, дори и ако решите да откажете поправката;
  • Едни от най-ниските цени в София. (Цената на ремонта се определя в зависимост от характера на повредата);
  • Доставка на оборудването в рамките на града – Безплатно;
  • Ние сме специализирани в ремонта на „ябълковите“ устройства, така че винаги имаме на разположение всички необходими резервни части, които са оригинално производство;
  • Гаранция за извършената работа – 1 месец;
  • Способност за ремонт на iPhone 8 Plus с всяко ниво на трудност, опитът на майсторите ни е над 3 г. и всеки от специалистите притежава необходимата квалификация.