Сервиз за iPhone SE

В новия айфон, независимо от така нареченото от неговите създадетели ретро настроение, все пак са добавени някои нови неща и е усъвършенствана технологията. В него има светкавица Retina Flash, както и скенер Touch ID, както и видео във формат 4К. Целият телефон е още по-лек – 113грама.

Нужно е също да отбележим, че последната версия има по-неустойчив корпус. Освен това тук липсва водоустойчивият слой. Но като цяло има същите рискове от повреди и възможни недстатъци. Ремонт на апарата може да се наложи в следните случай.

Да изпуснеш смартфона си е доста лесно, както и да го ремонтираш след падането. Ако отделите няколко минути за диагностика, всички проблеми ще бъдат открити от нашите майстори.

Ремонт след попадането на устройството във вода, също е една от популярните услуги. Ако влага е попаднала в техниката, е много трудно да се избегнат проблемите, но не е проблем да се отремонтира.

Всяко механично въздействие носи опасност от повреда както на повърхността на дисплея, така и на корпуса.iPhone SE - Apple сервиз

Шумоленето, различните странични звуци, отсъствието на гласови сигнали, говорят за проблеми с динамиката или микрофона.

Част от услугите които предлагаме:

Най-популярните ремонтни услуги

Независимо от това какъв вид ремонт Ви е нужен, по-добре е той да се извърши от професионалист. Техническите операции не са прости и е нужно да се изпълняват от специалист със специализирано оборудване и необходимите детайли. В противен случай Вие рискувате да навредите на устройството и да платите повече, тъй като ще Ви се наложи да поправите и новите повреди.

В ремонта на iPhone може да се отделят няколко от най-разпространените услуги:

Един от най-честите проблеми са със смяната на стъклото. За целта е нужно да се смени и сензорният дисплей и матрицата – така е направен модула на екрана в айфона. Ремонтът отнема около половин час.

При бързо падане на батерията. Възмжно е, причината да е в зареждане в неправилни условия. Може да се наложи смяна на батерия или това да се случва заради програмни проблеми. Също така трябва да знаете, че айфоните не трябва да се оставят да се изключват заради липса на батерия, това им вреди.

Ако сте купили Вашия телефон от чужбина, може да се наложи и да се разкодира, за което ще Ви е нужно отново помощта на специалист.

Необходимост от експресен ремонт

Срещат се и други повреди и счупвания. Разваля се микрофонът, спира да работи слотът за сим картата, нужно е бързо да се смени платката или искате да направите профилактика на устройството, но не разполагате с време? Ние изпълняваме експресен ремонт на стойността на обикновения, така че не губете време, а се обърнете към Mobo.bg.ремонт на iPhone SE - Apple сервиз