Сервиз за LG G5

LG G5 смяна на дисплей - Apple сервизВ Mobo.bg опитните ни майстори извършват всякакъв ремонт на LG G5. Всеки проблем от разбито стъкло до проблем със зареждането се решава в най-кратки срокове и с дълга гаранция за качество. Ние можем бързо да диагностицираме както телефона, така и допълнителните модули,

Специализираното оборудване позволява това да се направи максимално ефективно. Точната диагностика позволява да се намали времето за ремонт, и неговата стойност.

Смяна на стъклото

Както и на всички предишни модели от серията G и в този, стъклото се сменя с модул. В модула влизат стъкло, тъчскрийн, а в дисплея влиза и нова рамка. Благодарение на това предната част на телефона след ремонта изглежда като нова.

Ремонт на дисплея lg g5

Ако стъклото на екрана не е разбито и по матрицата няма драскотини, но дисплея по някаква причина не работи, то е възможен ремонт на екрана. Причините за това може да са много. Основните от тях: попадане на вода, гарнитурата на дисплея е надраскана и много други.

Ремонта на дисплея не е бърза процедура. Основната трудност е в това, да се отдели модула от външната рамка. За това дисплея се държи в специална печка от 20 до 30 минути, след което чрез вакум се разделя на своите съставни.

От другата страна на дисплея са видими и най-малките дефекти. Ако такива има, то е необходимо да се смени екрана, ремонтът е невъзможен.

Смяна на копчето за включване Lg g5

Копчето се сменя заедно със гарнитурата, ремонтът отнема около 30 минути. Тъй като бутона има мембрана, в отделни случай е възможен ремонт – при заливане с вода или когато е изваден от основата.

Смяна на системната платка на lg g5

Не сте го изпускали, не сте го заливали, но телефона не се включва. Вина за това може да има процесора или флаш чипа. Във всеки чип е разписан уникален код IMEI. Ако замените старият чип с нов, то телефона няма да се включи, тъй като в новата част, няма да има части от кода. Кодът може да се разпише само от завода.

Изводът е – ако имате проблем с процесора и флаш чипа, то трябва да се смени системната платка.

Смяна на микрофонаLG G5 - Apple сервиз

Аз чувам, а мен не ме чуват. Ако и Вие сте в подобна ситуация, възможно е причината да е в микрофона. Но на практика, заради модулните части, проблема може да бъде в канектора, модулатора или в съединителя за слушалки. Ремонтът в подобна ситуация не е бърз, тъй като микрофона е закрепен за платката. А да се диагностицира пътя, без да се премахне микрофона е трудно.