Сервиз за LG K8

ремонт lg k8Lg k8 е надежден телефон и не се налага често да се ремонтира. Основно се чупи от механични щети. Основните от тях са счупено стъкло на екрана, повреда на захранващия конектор, липсата на мрежа, телефонът се изключва.

За оперативното отстраняване на проблемите, в нашия склад в София има в наличност резервни части с повече от 20 пункта за този модел. Можете да резервирате детайл безплатно по телефона.

Гаранцията на ремонтните дейности е 30 дни.

Подмяна на стъклото, екрана на Lg k8

Смяната на стъклото в lg k8 се извършва заедно с модула на дисплея. Този ремонт не е сложен и не отнема много време – само 30-40 минути.

Ремонт на дисплея на Lg k8

Ако дисплея не работи, но по него липсват видими повреди, не е задължително да го сменяме. В зависимост от щетите може да е изгорял контакт на шлейфа, дискретен елемент и най-честата причина – счупен конектор.

Ремонтът на К8 с подобни неизправности се извършва в минимални срокове.

Подмяна на бутона за включване на Lg k8

Телефонът не се включва, или постоянно се рестартира? Проблемът може да е в бутона за включването. В някои случаи, бутона може да се поправи, например при отделянето му от печатните контакти. Но в повечето случаи бутона трябва да се смени, тъй като механизмът му е неразглобяем. а причината е повредата му – износване на мембраната.

Времето за ремонт е само 50 минути. Гаранцията за работата 1 месец.

Смяна на конектора за зареждане на LG k8

micro USB конекторът е доста крехък и в случай на падане на телефона по време на зареждане може да се повреди. Обикновено се чупи пластмасовата част, заедно с контактите. Възстановяването на конектора и неговото ремонтиране е невъзможно и решението е подмяната му. Замяната на захранващия конектор се извършва пред клиента в рамките на 1 час.