Разкодиране на BlackBerry

Потърсете професионално решение

Разкодиране на blackberryАко се нуждаете от доказани специалисти, към които да се обърнете за отключването на BlackBerry, свържете се с Mobo.bg, за да разрешим бързо и ефикасно проблема ви.

Производителят на бизнес телефони BlackBerry разполага със собствена разработка за операционна система, която не е от най-стабилните, подобно на iOS и понякога създава проблеми. Ако добавим и заключването към доставчик на мобилни услуги, то устройството е почти неизползваемо.

В нашия сервиз ще откриете професионална техника за разкодиране и доказани професионалисти с дългогодишен опит, които могат да поправят всеки проблем.

Какво ви е нужно преди това

При нас отключването на един мобилен апарат ще става бързо, лесно и на добра цена. За да извършим операцията, трябва да донесете телефонния апарат в сервиза или да го извършим онлайн, като ни изпратите:

  • IMEI код – ще го намерите под батерията;
  • MEP код – за да го откриете, трябва да свържете устройството с компютър чрез USB кабел. След това се стартира малка програма, която открива кода;
  • Mодел на телефона.

За да видите IMEI номера си, наберете * # 06 #. За да видите IMEI и PRD, извадете батерията и погледнете стикера под нея.

Дали процедурата става бързо

Самото разкодиране на апарата се случва наистина бързо. Щом получим вашите данни, ще изпратим в рамките на 5-10 минути кода за отключване, така че вече да можете да работите със СИМ карта при мобилен оператор, който предпочитате.

Имаме възможността да разкодираме всички модели, включително тези с блокиран брояч или т.нар. blocked counter.

Трябва да сте наясно обаче, че операцията е възможна, ако устройството не е обявено преди това за загубено или откраднато и не е въвеждан грешен код повече от три пъти. Тогава вашето Blackberry се кодира автоматично и се заключва хардуерно на по-високо ниво, така че не може да се отключи дори с оригиналния код.

В такъв случай специалистите в нашия сервиз трябва да приложат по-сложна интервенция, която се заплаща допълнително над иначе съвсем не високите такси за разкодиране. Не губете време и ни потърсете за помощ.

Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.