Разкодиране на HTC

Когато HTC е кодиран

Разкодиране на HTCЗа разлика от някои конкуренти, компанията HTC съсредоточава усилията си изцяло в производството на смартфони. От гледна точка на софтуер основният недостатък е, че те често са заключени към един  оператор и трябва да се търси сервиз за разкодирането им.

Друг проблем при тези смартфони е при стартиране – показва се логото на HTC и се рестартира. Това се случва вследствие на лош ъпдейт или руут.

Ако се окажете в ситуация, в която ползвате телефон на марката, закупен от един оператор, но искате да се преместите при друг, то ще се наложи разкодиране. Процедурата не е много трудна, но е специфична и трябва да се извърши само от специалист, който знае какво точно трябва да направи.

Едно просто решение и сте свободни

Нужно е само едно решение, за да разкодирате телефона си и да сте свободни да го ползвате с всяка СИМ карта. В Mobo.bg следим тенденциите на производителите да използват нови технологии и системи за кодиране и имаме богат опит с различни марки апарати.

Трябва да ни дадете подробна информация за:

  • Точен модел на устройството;
  • *#06#, за да видите своя IMEI номер;
  • Оператор и държава, от който е закупен телефона.

След като имаме тези данни, ние ще ви изпратим код за отключване в най-кратък срок, който се генерира чрез алгоритъм. Имаме възможността да разкодираме всеки модел, дори ако е с blocked counter.

Ако апаратът е все още в гаранция, тя ще отпадне след извършеното отключване. При желание от ваша страна можем да запазим информация, която се намира на устройството, за което само трябва да ни уведомите предварително.

Правилният избор на сервиз

Опитът на Mobo.bg в разкодирането позволява да извършим тази услуга за вас дистанционно. Сервизът ни дава гаранция, както и безрисково отключване на най-добри цени. Нужно е само да се свържете с нас, за да ни запознаете с проблема.

Уверете се, че апаратът не е бил блокиран преди това с грешно въвеждан код за сигурност и че вие сте единствен собственик.  

Ако се нуждаете и от допълнителни услуги, предлагаме пълна гама от софтуерни програми и приложения за този популярен смартфон, необходимото съвременно оборудване и висококвалифициран екип.

Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.