Отключване на телефони

Разкодиране на телефонНеобходимо ли е разкодирането

Стигайки до ситуация, в която се оказвате със заключен телефон и се опитате да го разкодирате сами, може сериозно да го повредите. Това е една от причините да се обърнете към специализиран сервиз за диагностика, ремонт и сервиз на мобилни устройства.

Идеалният вариант е, когато имате устройство и го използвате с мрежата на доставчика, от който сте го купили. Ако решите да преминете към друг оператор обаче се стига до разкодиране. То може да се осъществи по различни начини в зависимост от някои основни характеристики на апарата, за които трябва да ни уведомите предварително.

Обикновено процесът има няколко стъпки, като се започва с тази информация. Въз основа на това ние ще генерираме отключващ код, който се въвежда през специално меню и воала – телефонът вече е свободен.

Как можем да помогнем

Нашите специалисти ще извършат отключване, за да можете да използвате апарата отново със SIM карта на всеки оператор. Можете да ни се доверите, ако сте:

  • Блокирали устройството случайно с някаква парола, ние ще го върнем към нормално състояние на ползване;
  • Закупили апарат от чужбина и искате да го ползвате, но не е разкодиран;
  • Забравили своя телефонен код или работи само с картите на един доставчик на услуги.

Параметрите на услугата зависят от:

  • Модел и марка;
  • Операционна система;
  • Мобилен оператор, към който е заключен;
  • Тип на заключването – през мрежа или телефонен код.

Важно е да знаете, че ако има гаранционен период, в този случай отпада гаранцията на оторизирания сервиз. Ако решите можем да запазим информацията от него, за което трябва да ни предупредите.

За да разберете цена за разкодиране на телефон, изпратете запитване с коректно изброени посочените горе характеристики.

Не се опитвайте сами, а се доверете на професионалистите

Предвидили сме удобна локация и отлично фирмено оборудване, включително оригинални части, за да предоставим най-добрата услуга. Квалифицираните специалисти на Mobo.bg ще отговорят на всички ваши въпроси и ще се погрижат за всеки смартфон.

Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.