Ремонт и сервиз за смартфони | София, Студентски град, ул. "Проф. Георги Брадистилов" 1
Работно време

Пон-Пет: 09:30–19:00 Съб: 10:00–16:00

За връзка с нас

0892 91 58 09

Ремонт на Samsung Galaxy J7 2017 (J730f)

Диагностика на телефони Проблеми със зареждането Проблеми с екрана
 Безплатна диагноситика  Проблеми със зареждането  Проблеми с екрана
Проблеми със звука Ремонт след намокряне Проблеми със софтуера на смартфон
 Проблеми със звука  Ремонт след намокряне  Проблеми със Софтуера

remont-galaxy-j7Samsung Galaxy J7 (2017) – това е Android-смартфон с 5 и половина инчов FullHD Super AMOLED екран, 8-ядрен процесор Exynos, 3 GB оперативна памет, поддръжка на две SIM-карти, MicroSD карта памет, както и 13 мегапикселова основна камера.

Обикновено, J-серията изглежда е изпълнена с по-прости модели, в сравнение с A-серията или S-серията. Те са предназначени за тези, които не се нуждаят от съвременен хардуер и функции, но искат да закупят смартфон от голям производител. В сравнение с китайските устройства, J-серията губи в сравнение с миналогодишните модели, тъй като не притежава оптимално съотношение цена и качество и за същата сума може да се вземат редица интересни модели. В линията от 2017 г., Samsung намали тази празнина, създавайки същия модел, но много по-интересен за масовия купувач.

Линията се е променила радикално в сравнение с моделите от миналата година: вместо метална рамка и пластмасова облицовка, сега е използван изцяло метален корпус, а и формата също се е променила. Смартфонът се продава в 3 цветен вариант: черен, златист и син. Смартфонът е получил осем-ядрения процесор Exynos 7870 на 1,6 GHz и 3 GB оперативна памет, като екранът му е 5.5 инча с резолюция 1920×1080. Той е базиран на Super AMOLED-матрица. Този модел има формална защита на корпуса по стандарта IP54, което означава, че корпусът не се страхува от прах и пръски, но не повече. Също така е мигрирала от скъпите модели и полезната функция Always On Display. Смартфонът работи на базата на Андроид 7 Nougat и фирмена обвивка, има скенер за пръстови отпечатъци и слот за две SIM-карти, както и microSD карта памет до 256 GB. Батерията е 3600 мАч.

Телефонът изглежда доста по-солиден в сравнение с миналогодишния модел и е направен от по-добри материали. Също така, формата се оказа успешна и държането на устройството в ръка е много удобно. Въпреки, че J е най-„простият“ от линията в сегашната гама на Samsung, смартфона изглежда скъп и усещането при употреба е същото.

Причините за нуждите от ремонт на Samsung J7 2017:

 • Ремонт след попадане на влага;
 • Отключване на google account / samsung account;
 • Подмяна на екранното стъкло на;
 • Смяна на гнездото за зареждане.
 • Телефонът е труден за разглобяване. Демонтажът му се извършва само чрез екранния модул. Ако Вашия телефон попадне във вода или друга течност, е необходимо възможно най-бързо да го изключите и да го занесете в доказал се сервиз, специализиран в ремонтите на телефони Самсунг. Времето необходимо за поправката и почистването на платката от окисляване може да научите от нашите служители в сервиза.

  Най-често след възстановяването на настройките или препрограмирането на смартфон, се появяват първоначалните настройки с изискване да влезете в google account. Ако потребителят знае данните за профила си, те просто трябва да се въведат. Ако те не са известни обаче, е възможно отключване на гугъл акаунт, а ние правим подобно отключване. Имайте предвид, че никакви флашвания и ъпдейти няма да Ви помогнат. Отключването на акаунта на Самсунг при нас отнема средно 1 до 2 дни.

  При силни падания върху асфалта или каквато и да е твърда повърхност,  може в някои случаи да му се счупи екрана. Замяната на дисплея е необходима в случаите, когато: образът е изчезнал, вече не работи сензорния екран, появили са се разноцветни вертикални ивици, върху изображението има черни петна и др. Нашите специалисти могат да подменят екрана за най-кратко време.

  Ако вашият смартфон не се зарежда или започва процеса след огъване на кабела в близост до конектора, то това е индикация, че е необходима смяна на гнездото type-c за зареждане. Смяната на гнездото за зареждане  type-c също ще изисква разглобяване на устройството през екрана.

  Ремонт на Samsung Galaxy J7 2017 (J730f)
  4 (80%) 3 votes
  Безплатна диагностика Винаги налични части Ремонт на място във ваше присъствие Гаранция за всички услуги
  Безплатна диагностика Винаги налични части  Ремонт на място във ваше присъствие  Гаранция за всички услуги
  .

  Изпрати телефона си с куриер от: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, и други..