Ремонт на Samsung Galaxy S9

Ремонт на SAMSUNG GALAXY S9 в сертифицирания сервизен център Mobo.bg

Ремонтът на S9 се извършва от експертите на сервизния център Mobo.bg в зависимост от повредата. След като посети сайта, клиентът има възможност да се запознае с необходимата информация. Секцията „контакти“ включва информация за местоположението и графика на нашите офиси. Не е нужно предварително да съгласувате своето посещение с нашите служители, тъй като ние винаги разполагаме с оригинални резервни части, които ни позволяват да ремонтираме Samsung S9 по висококачествен и бърз начин.

За повече информация, можете да използвате онлайн-консултиране, което се провежда в чат или като се обадите на един от номерата за контакт на операторите.

Как да разпознаете дали имате нужда от подмяна на екрана?

Съществуват редица признаци, показващи възможни проблеми с екрана:

  • Липса на яснота в изображението, наличие на различни ленти, петна и други артефакти с неразбираем произход;
  • Няма реакция при докосване на дисплея;
  • Когато включите смартфона, дисплея остава тъмен и картината не се показва.

Доверявайки се на сервизен център Mobo.bg, който е специализиран в ремонта на мобилните устройства от корейския бранд, можете да бъдете сигурни, че цялата работа ще бъде извършена професионално и в най-кратки срокове.

Как се сменя стъклото на Samsung C9

Подмяната на стъклото на Самсунг C9 се извършва от майсторите на сервизния център Mobo.bg, използвайки уникалната Optical Clear Adhesive технология. Всеки ден до 10 души използват услугите на нашите майстори, които са с богат опит в областта. След предварителна диагностика, при която се определя списъкът от необходимите ремонтни дейности, експертът разглобява старото стъкло, като го заменя с нов оригинален аналог. По време на процеса се гарантира целостта и производителността на останалите оригинални компоненти на смартфона:

  • Матрица;
  • Подсветка;
  • Сензорен панел.

 

Благодарение на наличието на оригинални резервни части, както и на използването на съвременно оборудване и специални инструменти, смяната се извършва в най-кратки срокове.