Експресен ремонт на Samsung i9300 Galaxy s3

Samsung i9300 Galaxy s3 ремонтSamsung Galaxy s3 – един от най-обещаващите съвременни мобилни телефони, работещ на базата на операционната система Android. Това е иновативно устройство, превърнало се в истински пробив в мултимедията, функционалността и производителността в света на мобилните устройства. Но, както и повечето други нови продукти от този сегмент, неговият собственик го очакват макар и малки, но проблеми. Към един от тях може да се добави неговата крехкост и висока чувствителност на сензорния екран, повредата на хардуерната част при падания, отказа на софтуера. В нашия сервизен център можете да поправите Samsung galaxy s3 с всякакви повреди и счупвания.

Списък с предлаганите от нас услуги

 • Подмяна на дисплея на i9300 / Смяна на екрана на Samsung i9300 (дисплей + тачскрийн);
 • Подмяна на дисплейния модул (без рамка);
 • Смяна на сензорното стъкло на i9300 / тъчскрийн (дисплей + тъчскрийн);
 • Ремонт / подмяна на sim и flash слота с шлейфа;
 • Ремонт на бутона за включване / подмяна на бутона за вкл;
 • Поставяне на конектора за зареждане / смяна на конектора за зареждане;
 • Поставяне на датчик за светлината;
 • Позвъняване (основен говорител) – за бяла и черна средна част;
 • Разговорен говорител с шлейфа и конектора + механизмът на бутона за силата на звука;
 • Основна камера на Samsung c3;
 • Ремонт, поставяне на gps-антена заедно с коаксиални кабели и конектори;
 • Вибро-звънец с шлейфа и конектора;
 • Софтуерен ремонт, фърмуер, актуализация;
 • Ремонт на разговорния високоговорител на i9300 Galaxy s 3;
 • Ремонт на flesh приемника на Samsung sIII;
 • Възстановяване на IMEI;
 • Батерия Li-Ion 2100 mah EB-L1G6LLA (оригинал);
 • Нов заден капак / при ремонта на galaxy s3;
 • Възстановяване на информация, контакти на samsung s3.

Сервизният център Mobo.bg непрекъснато прави промоции и има система за отстъпки за цялостни ремонти на Samsung galaxy s3. В цените на сервиза са включени разходите за услугите на майсторите, новите резервни части и отстъпките за услугите ни. Всички ремонтни дейности се извършват в съответствие с правилата, препоръките и изискванията на корпорацията Samsung. Демонтажът, подмяната на детайли и сглобяването на смартфона се осъществяват толкова внимателно, че след ремонта на Samsung галакси с3 няма да забележите разлика от „родния“ компонент.

Професионални услуги – високо качество и индивидуален подход към проблема!

Основната цел на нашия сервиз за ремонта на мобилни телефони – извършване на работата с максимална отдаденост и достъпно сътрудничество с нас на всеки клиент. На този пазар на услугите, ние работим повече от 8 години и до днес не изоставаме от развитието си. В нашия сервиз постоянно се обновява инструменталната база, компонентното оборудване, а майсторите на сервиза преминават през специализирани курсове за повишаване на квалификацията и др.

Какви са нашите предимства и ползи за вас при ремонта на Samsung galaxy s3:

 1. Възстановяване след механични повреди (удари, падания от височина, настъпване);
 2. Ако имате нужда от спешен ремонт на samsung galaxy s3, ние пристъпваме към работа в деня на обръщение без да се начисляват допълнителни такси за експресната услуга. Например: смяната на дисплея на galaxy s3 се извършва в рамките на 15 минути;
 3. При нас можете да направите безплатна диагностика на смартфона за скрити дефекти, които скоро могат да се проявят;
 4. Пълен комплекс от софтуерни манипулации с този модел смартфон. Възстановяване на данни ако телефона не се включва, преинсталиране на операционната система Android, възстановяване на буутлоудъра (boot), консултации по инсталацията на допълнителен софтуер и др;
 5. При ремонта се използват оригинални резервни части, така че сме готови да предоставим гаранция за услугите си и резервните части до 1 месец.

Имате нужда от смяна на защитното стъкло? Сменете и износения корпус!

В комплект е по-евтино!!!

Много често при нас в сервиза се носят телефони със счупено стъкло, като обикновено причината за това е рязък удар или притискане на телефона в джоба на панталона, чантата и т.н. Но, ако стъклото е счупено, в повечето случаи се чупи и корпуса, така че ние предлагаме да направите замяна на тези елементи в комплект. Смяната на стъклото на Samsung galaxy s3 може да се извърши едновременно заедно с корпуса или задния капак на телефона, в резултат на което ще получите телефон, външно не отличаващ се от новия. Ако имате нужда от корпус с определен цвят, можете да го вземете от нас или да направите предварителна резервация. Цената на тази услуга е най-ниската в София. За повече информация, моля да се обърнете към нашите мениджъри по един от вариантите за контакт, посочени в сайта.

Въпроси за възстановяването и подмяната на корпуса, стъклото, тъчскрийна на Samsung galaxy s3

Най-често срещаните въпроси от нашите клиенти:

Въпрос – На телефона е счупен дисплея и цялото стъкло. При включване екрана светва, но няма изображение. Възможна ли е само смяна на дисплея на Samsung Galaxy S3?

Отговор – В случая много от смартфоните на Samsung и по-специално при Galaxy S3, дисплея се сменя само заедно със стъклото в състава на дисплейния модул. Смяната на дисплея се предлага само в комплект със стъклото.

 

Въпрос: На моя смартфон е счупено стъклото (сензора работи, изображението е нормално). Възможна ли е замяната само на стъклото на Samsung Galaxy S3 без смяна на дисплея?

Отговор: При Samsung galaxy S3 стъклото се сменя само заедно с дисплея в състава на модула, тъй като тук са такива конструктивните особености на този смартфон.

 

Въпрос Имам телефон Samsung galaxy s3 и рамката на корпуса е напукана по средата. В зоната на удара има малки пукнатини. Изглежда грозно, но в същото време това не пречи на работата на телефона. Има ли вариант да се смени само рамката (ремонтира), какво можете да предложите в моя случай?

Отговор: Тъй като рамката на Samsung galaxy s3 е в средната част на корпуса на телефона, нейната смяна отделно е невъзможна. Доставката, както и монтажа на този детайл е възможен само с дисплейния модул.

 

Въпрос: Интересува ме вариант за замяна на стъклото на камерата на Samsung galaxy s3. След падане то се счупи и сега по време на снимане, изображението се получава мътно, размито и с лошо качество.

Отговор: Стъклото на камерата е вградено в задната част на корпуса на телефона. За да го сменим, трябва да го направим заедно със задния капак на корпуса. Предлагаме подмяна на стъклото на камерата на Samsung galaxy s3 в два варианта – бяло и черно.

 

Въпрос: По удареното защитно стъкло се виждат няколко големи пукнатини и мрежа от микропукнатини, но самият сензорен дисплей работи и реагира на командите. Възможна ли е смяната на стъклото на Samsung galaxy s3 отделно от екрана? Тъчскрийна работи напълно и няма мъртви зони.

Отговорът е Не! Смяната на стъклото на Samsung galaxy s3 може да се извърши само заедно с дисплея, тъй като това е конструктивното решение за този модел телефон.