Ремонт на екран на iPhone

Всичко някога се чупи. Това се касае и до любимия за много хора iPhone. Често телефоните се използват в транспорта, обществени места, пълни с много хора. Случва се, че телефонът просто ти пада от ръцете. Хубаво, ако Ви се е разминало, но ако сте счупили екрана, не е приятно, но не се бойте. Вече има много места където да отремонтирате своя телефон.

Телефоните са много крехки и тънки и ремонт с обикновена отвертка е немислим. Много потребители смятат, че могат сами да купят и сменят екрана. Това не е правилно и може да е загуба на пари, в резултат на което телефонът няма да работи правилно, в най-добрия случай или изобщо ще спре да работи. Всички детайли на айфона са тънки и се съединяват като блокчета. При грубо използване може да се наруши схемата и да се нарани корпусът на телефона.

Да бързате да се оттървете от айфона само заради драскотини също не е правилно. Апаратът е направен по най-новите технологии и се смята за един от най-висококачествените.
Екранът може да се смени в течение на няколко минути и след това отново ще можете да се наслаждавате на общуването с любимия си телефон. Много хора се интересуват колко струва Смяна на екран на iPhone - Apple сервизсмяната на екрана. Стойността на подобна работа е приемлива, като в нея влизат диагностиката на апарата, стойността на частите и работата на майстора.

IPhоne е сложен и многофункционален апарат. Смяната просто на екрана е невъзможно, нужно е да се смени целия блок. Опитните ни майстори знаят, че за целта трябва да използват само оригинални части, защото иначе това ще се отрази на качеството на работата на телефона. Да се откажете от диагностика при нас също не може. Често при падане на телефона освен счупено стъкло или екран може да се намерят и невидими проблеми, които не може да се видят и определят с просто око. Само използването на специално оборудване може да открие всички проблеми.

Не трябва да се обръщате с молба за смяна на екрана на айфон към любители. Днес има много специализирани сервизи, където работят професионални майстори – като нашия. Той е оборудван с всичко необходимо – както оригинални части, така и специални инструменти, и най-важното – опитни майстори. За това, за смяната на екрана на нашите майстори ще им отнеме около 15-20 минути. Първо ще се направи диагностика и подбор на детайли, а след това ще се ремонтира. Това, че след ремонта айфонът ще работи зле е заблуждение. При използването на оригинални части и правилния ремонт – качеството на работа на устройството няма да се намали.