Ремонт на платка на iPhone

Платката е най-важният елемент на всеки съвременен телефон. И Айфонът не е изключение. Нужно е да Ви предупредим, че смяната на платката е доста неприятна и сложна работа и е нужно да се извършва изключително внимателно и старателно. В нередки случаи, възникват различни проблеми в работата именно с платката, по-лесно е тя да бъде сменена, отколкото отремонтирана.Ако тя е развалена, то телефонът няма да работи. Но ако това се е случило, не се отказвайте и не го продавайте на части. Може действително лесно да го възстановите, даже ако повредата е сериозна, ако с това се заемат нашите експерти.

смяна платка iphone - Apple сервиз

Първо трябва да поговорим за това, какви са причините за развалянето на платката:

  • Силно въздействие на много високи или ниски темеператури върху телефона;
  • Попадане на голямо количество влага на повърхността на платката;
  • Силен удар или падане и други.

Смяна на платката на iPhone-при нас това е просто

Естествено, вече има много сервизи, които са готови да предложат услугите си. Но качествен сервиз и оперативност на ремонта може да се отличават силно. Ако Вие наистина цените собственото си време и пари, се обърнете към нас. Ние сме готови да се заемем със ремонта на всеки модел на iPhone. При това ние винаги гарантираме висока скорост на работата и изправност на устройството след ремонта.

Освен това ние предлагаме:

  • Безплатна диагностика на телефона, за да остановим проблемите;
  • Куриерска доставка на телефона от вас до сервизния център и обратно;
  • Изгодна цена и бързо осъществяване на ремонта.

Едно от ключовите ни преимущества е наличието ни на всички необходими части на склад. Това означава, че няма да Ви се наложи да чакате, докато частите пристигнат, както често се случва. Винаги, щом се обърнете към нас, ние ще направим диагностика на телефона, ще установим повредата и ще я отстраним ако пожелаете. Обикновено смяната на платката отнема между 20 и 40 минути. Но даже в най-сериозните случай-не повече от един ден. Освен това ние можем да сменим и други повредени елементи – екран, елементи на корпуса и други.

Отличен сервиз на невисока стойност

Благодарение на това, че в нашият сервиз работят само професионалисти, ние правим всичко действително бързо. Освен това наличието на съвременната техника ни позволява да осъществим смяната на платката наистина бързо и без сериозни трудови загуби.