Ремонт на смартфона Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact Ремонт

Ремонтът на Sony Xperia Z3 Compact (D5803) при нас – това е правилният начин за възстановяване на предишната оперативност на устройството. Ние предоставяме услуги по: подмяна на дисплея, тъчскрийна, стъклото, батерията, капаци, конектори, микрофона, при липса на включване и зареждане и така нататък. Получавате дори и продължителна гаранция. Имаме редица предимства пред другите сервизни центрове.

 

Sony Xperia Z3 Compact не се включва и не се зарежда

Един от най-често срещаните проблеми при телефона Sony Xperia Z3 Compact, с който се обръщат към нас клиентите, е това, че той не се включва и не се зарежда. Ако искате да опитате да решите проблема самостоятелно, то тогава трябва да направите следните операции:

  • Проверете самото зарядно устройство, тъй като може би то се е повредило.
  • Задръжте натиснати едновременно бутона за силата на звука и за включване и телефона трябва да се рестартира и да започне да се зарежда.

Ако не можете да решите проблема самостоятелно, обърнете се към официалният ни сервизен център Mobo.bg. Там гарантирано ще Ви помогнат да решите този проблем.

Отлепил се е екранът от Sony Xperia Z3 Compact, подмяна на екрана (дисплея)

Ако екранът във вашия смартфон се е отлепил, или изгасва по време на разговор, не бързайте да сменяте телефона, тъй като просто се нуждаете от подмяна на екрана на Sony Xperia Z3 Compact. Не се опитвайте да правите това самостоятелно, а по-добре се обърнете към специалистите в сервизния център Mobo.bg, където смяната на дисплея на Sony Xperia Z3 Compact ще бъде извършена по надлежния ред. Повярвайте ни, това ще е много по-лесно и по-евтино, отколкото да решите проблема със собствени сили.

Подмяна на батерията на Sony Xperia Z3 Compact

Ако телефонът бързо губи заряда си, въпреки, че наскоро сте го заредили напълно, то тогава Ви е необходима подмяна на батерията. Ще се съгласите, че ако батерията се разрежда бързо, то не е възможно нормалното използване на функциите на смартфона. Така, че по-добре е веднага да отидете в специализиран сервизен център, след като забележите отклонения в областта на енергоснабдяването на устройството. Нашите майстори бързо и качествено ще извършат подмяната на батерията на Sony Xperia Z3 Compact.

Подмяна на задния капак на Sony Xperia Z3 Compact

По време на употреба на телефона, много често корпуса губи своя безупречен външен вид и се драска, не пасва добре в каналите или изобщо се чупи. Подмяната на задния капак на Sony Xperia Z3 Compact ще върне първокласния външен вид на устройството Ви.

Смяна на тъчскрийна (сензорното стъкло) на Sony Xperia Z3 Compact

Смартфоните – това са удобни джаджи, но жалкото е че не са застраховани от падания. Повярвайте ни, колкото и да са внимателни собствениците, в даден момент подмяната на стъклото на Sony Xperia Z3 Compact става необходимост. При всички механични повреди на тъчскрийна, при липса на отговор от сензора при докосване с пръстите, изисква смяна на тъчскрийна на Sony Xperia Z3 Compact в сервизен център.

Подмяна на високоговорителя на Sony Xperia Z3 Compact (D5803) при липса на чуваемост на събеседника по време на разговор

Подмяната на високоговорителя в смартфона Sony Xperia Z3 Compact (D5803) е необходима тогава, когато звукът на телефона стане по-тих или изобщо липсва, и функцията за усилване на звука в настройките на самото устройство не работи. Това е ясен знак за повреда на апарата, чието отстраняване е по-добре да се извърши от специалисти. В сервизния център Mobo.bg ще Ви помогнат да решите проблема, тъй като там гарантирано има всички необходими за това резервни части и професионално оборудване за ремонта.

На Sony Xperia Z3 Compact свети червения индикатор, но телефона не се включва

Ако вашият Sony Xperia Z3 Compact не се включва и светва червената лампичка, то донесете го в сервизния център. Причините устройството да отказва да работи могат да бъдат много. Ако искате да опитате самостоятелно да отстраните проблема, то сложете смартфона на зареждане за половин час, а след това отново опитайте да го включите. Но това ще проработи само тогава, когато батерията е напълно изтощена. Ако това не помогне, се обърнете към професионалистите, тъй като само те ще могат да разкрият конкретната причина за повредата на вашия апарат.

Sony Xperia Z3 Compact “увисва” при зареждане на началния екран или при разговор

Ако смартфонът Sony Xperia Z3 Compact “увисва” при зареждане на началния екран или при повикване, трябва да опитате да възстановите фърмуера с помощта на компютър, или да използвате бутона за твърд рестарт – OFF. Не е изключено, проблемът да се крие и в SIM-картата (и такива случаи има). Но по-добре да не експериментирате, а просто се обърнете към сервизния ни център, тъй като самостоятелно е трудно да се определи истинската причина за неизправността.

Задният капак на Sony Xperia Z3 Compact се загрява и бързо се разрежда батерията

Ако на вашия смартфон започне да грее задната част на корпуса и бързо се разрежда батерията, най-вероятно става въпрос за неизправност или износеност на батерията. Ако той е сравнително нов, проблемът може да бъде и в други компоненти. Не забравяйте, че ако сте обикновен потребител на смартфон, нямате специални устройства за диагностика и ремонт, по-добре не предприемайте самолечение на вашия телефон. Обърнете се към сервизния център Mobo.bg, където ще Ви помогнат бързо и на вас ще ви излезе по-евтино и по-безопасно, отколкото да се опитвате да отстранявате проблема сами.

Датчикът за близост на Sony Xperia Z3 Compact е развален (сензора)

Когато е повреден сензора за близост на Sony Xperia Z3 Compact, причините за това могат да са много. Смартфонът е доста сериозен и богат на функции. Не се включва, екрана е развален, батерията се нагрява, не “вижда” SIM-картата. По-добре е в такива случаи да не опитвате сами да поправяте телефона, тъй като просто ще го развалите и вече нито един специалист няма да може да ви помогне. Поверете тази работа на специалистите от сервиза и те ще се опитат да решат проблема Ви.

Sony Xperia Z3 Compact (D5803) не “вижда” SIM-картата, няма мрежа или мобилен 4G интернет

Ако смартфонът Sony Xperia Z3 Compact (D5803) не “вижда” сим-картата, показва, че няма мрежа или мобилен 4G интернет, първото нещо, което трябва да направите, е да проверите дали случайно не сте променили настройките за безопасен режим и след това да рестартирате устройството. Също така може да се повреди и слотът за sim-картата, или да се е повредила самата карта. В никакъв случай не рискувайте да поправяте самостоятелно смартфона си. В повечето случаи, служителите на сервизния център се налага да отстраняват неизправности, които са причинени от самият клиент при опит за самостоятелен ремонт на телефона. Не добавяйте работа на специалистите, а по-добре веднага се обърнете към Mobo.bg.

Sony Xperia Z3 Compact изключва екрана при разговор

Ако Sony Xperia Z3 Compact се изключва по време на обаждане, то това може да означава, че в телефона Ви нещо не е наред. А повярвайте ни без специална апаратура, определянето на проблема е почти невъзможно. Сервизните центрове, които се занимават с ремонти на смартфони са доста, но е по-добре да се обръщате към специализираните сервизи. Само тогава можете да сте сигурни, че вашият телефон ще попадне в добри ръце. Да, и цената на ремонта ще е по-ниска, ако веднага се свържете с центъра, а не се опитвате да поправяте телефона си самостоятелно.

Какво да правя, ако Sony Xperia Z3 Compact постоянно се рестартира

Ако имате проблем с постоянното рестартиране на смартфона Sony Xperia Z3 Compact, опитайте се да обновите софтуера до заводския. Разбира се, с появата на интернет, много хора се опитват сами да поправят своите смартфони, но не винаги това е успешно. И тогава има само две възможности: или да заплатите допълнително, за да Ви ремонтират телефона, след небрежна намеса на собственика, или да забравите за старото устройство и да си купите ново. Но ще е много по-ефективно, ако просто се обърнете към специализиран център за ремонт на телефони.

Не работи камерата на Sony Xperia Z3 Compact

Когато в Sony Xperia Z3 Compact не работи камерата, то логичният изход от тази ситуация е само нейната подмяна. Ако телефонът е бил подложен на някакви повреди, като падания, намокряне, то в такъв случай би могла да се повреди не само камерата, но и абсолютно всеки детайл, който отговаря за нейната работа. По-добре дайте устройството си на диагностика в сервиз и там ще елиминират тази неизправност в максимално кратки срокове.

Смяна на микрофона на Sony Xperia Z3 Compact, събеседникът не Ви чува по време на разговор

Ако установите, че микрофона на Sony Xperia Z3 Compact не работи е необходимо да се обърнете към професионалисти за подмяната на този компонент. Разбира се, можете да се опитате да го поправите и самостоятелно в домашни условия, но повярвайте ни, това ще бъде много по-трудно, отколкото със специалист в сервизен център, който разполага с цялата необходима за това апаратура.