Сервиз за Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 premium - Apple сервизВ Mobo.bg ние оказваме всякакъв вид услуги по ремонт на Sony Xperia Z5 Premium. Всички проблеми по работата на телефона, свързани с механични повреди, попадане във вода, програмни проблеми ще бъдат отстранени от нашите специалисти. При нас Вие ще получите безплатна диагностика, добри цени и високо качество на услугата.

Смяна на стъклото на Sony Xperia Z5 Premium

Ако Вашият телефон е паднал и му се е счупило стъклото, то изходът е само един – да смениш стъклото. Стъклото се сменя с дисплейния модул, като времето за ремонт е около 30-40 минути. Частите, които използваме са само оригинални. Ние не обезценяваме стойността на ремонта, за сметка на използване на некачествени китайски части. Ако е счупен дисплея и е необходима смяна на екрана ще е нужно и смяната на нов дисплеен модул.

Ремонт на дисплея на Sony Xperia Z5 Premium

В случаите, когато дисплея механично не е повреден, матрицата е цяла, но изображението е развалено, има вероятност, че нещо се е случило, например заради попадане на вода. Тогава може да е пострадал контура на дисплея или дискретните му елементи. Ако причината за повредата е такава, то нашите инжинери ще извършат ремонт, но това ще отнеме около ден-два, но ще бъде значително по-евтино от смяната на дисплейния модул.

Смяна на копчето за включване

Спомнете си, колко често пипате телефона си с мокри ръце, и Вие ще разберете, защо толкова често, бутона за включване на работи. Заради попадане на вода в телефона, може да се развали както копчето, така и контролера му, който е разположен на платката. Обикновенно в такива случаи, то се сменя с ново или се ремонтира. Точната причина за проблема, и неговото отстраняване, ще се установи от нашите специалисти след безплатна диагностика.

Смяна на буксата за зареждане

Сред разпространените проблеми на всички смартфони се явява и този с буксата за зареждане. Защо това се случва? Обикновено заради невнимателното използване, например, ако системно дърпате зарядното от кабела или се опитвате да го поставите от неправилната страна. Ако е повредена буксата, телефона или не се зарежда, или се зарежда до определено положение и с времето спира да реагира на зареждане. Смяната на буксата отнема около един час.Sony Xperia Z5 Premium счупен - Apple сервиз