Експресен ремонт на Xiaomi Mi 6

Модулният ремонт на Mi6 се извършва до 2 часа и се изпълнява пред клиента. Ако причината за повредата е процесора Snapdragon 835 след падане или един от контролерите на захранващата верига на флаш-паметта, то подмяната се извършва за около 4 часа.

 

Гаранцията за ремонта е до 1 месец в зависимост от работата, а също така даваме гаранция и за междинната работа по Mi6, която ще можете да уточните по телефона в София.

 

Подмяна на задния капак на Xiaomi Mi6

Подмяната на задния капак и батерията на Mi6 се извършва за 40 минути, при предварителна резервация на нужните детайли. Това става чрез формата за поръчка, а най-лесният начин е чрез позвъняване по телефона.

 

Ние работим само с оригинални задни капаци, които напълно са идентични със стария Ви панел и са направени от стъкло.

 

С времето се появиха и китайски аналози, които са изработени от пластмаса и съответно цената им е по-ниска. Цената на стъкления панел е много по-висока, но ние Ви съветваме да залагате само на него.

 

Независимо какъв капак ще изберете за Xiaomi Mi6, цената при нас е фиксирана, а също даваме и гаранция до 1 месец.

 

Подмяна на външното стъкло на Xiaomi Mi 6

Стъклото в телефона Xiaomi Mi 6 се подлага на химическо и термично закаляване, в резултат на което стъклото придобива здравина и устойчивост на удари в сравнение с незакаления си аналог. Практиката обаче показва, че това все още не е достатъчно и стъклото често се напуква, обхващайки целия екран, по който се образува паяжина от пукнатини.

 

В цялата гама Ксиоми Ми, смяната на стъклото се извършва само модулно, с изключение на отделната подмяна на частите от дисплейния модул. Xiaomi Mi 6 не е изключение и смяната се извършва също модулно, а времето за ремонта е 1 час и 30 минути. За цената на ремонта можете да се информирате по телефона или от сайта.

 

Важно е да се отбележи, че указаното време е възможно само при резервацията на дисплея по телефона – това е абсолютно безплатно. Можете да изберете между три цвята: модул от синьо стъкло, черно и бяло. Имайте предвид, че ако искате да смените цвета на телефона, това ще е добра възможност, тъй като цената за ремонта не зависи от избрания цвят.

 

Ремонт на дисплея на Xiaomi Mi 6

При някои повреди, дисплеят може да се поправи без пълната му подмяна. Основното изискване – матрицата на Xiaomi Mi 6 и предпазното му стъкло да не са механично повредени. Ремонтът се състои в подмяната на компоненти, които се намират върху шлейфа на дисплея. Често може да срещнете случаи, когато след падания се поврежда конектор или изгарят филтри, в резултат на което изображението върху дисплея започва да скача.

 

Цената за ремонта на дисплея зависи от свършената работа, а точната стойност ще Ви я каже експертът, след огледа на Xiaomi Mi 6.