Ремонт на смартфона Xiaomi Mi A1 в София

Ремонт на Xiaomi Mi A1Ниско-ценовия сегмент на мобилните устройства се попълва с нови лидери, ярък пример за което е новия смартфон Xiaomi Mi A1. Въпреки масовия бранд, дори и той има недостатъци в своите продукти. В нашата компания Mobo.bg не веднъж са се обръщали с молба за смяна на екрана, батерията, бутоните и други компоненти. Бързо и без излишни разходи, можете да поправите мобилното си устройство в нашия сервиз, който се намира в София.

 

Потребителите не рядко попадат в трудни ситуации, когато апаратът им може да се счупи при падане от малка височина, а бутоните с течение на времето започват да се разхлабват и след това изобщо спират да работят. Всичко това са само малък брой от проблемите, които срещат потребителите в ежедневната си работа не само със смартфона Xiaomi Mi А1, но и с останалите модели от този ценови сегмент.

 

Понякога не е толкова лесно да изберете мобилен телефон, а къде по-сложно е да намерите сервизен център, където за вас ще се реагира с разбиране, а майсторите качествено ще изпълнят своята работата. Въпреки това, служителите на нашия сервизен център са готови да помогнат на всеки, който се нуждае от поправка на мобилно устройство, независимо дали е телефона Mi A1 или всяка друга марка. За нас не съществуват неизпълними задачи, така че ще се справим с всичко: смяна на батерията, на екрана, на бутоните, паметта…

 

Така, че не си струва да се самоизмъчвате за случилата се беда, а попълнете заявката за поправка сега и наш оператор ще се свърже с вас в следващите часове от работата на нашия сервиз. При нас Вие ще намерите и други продукти: калъфи, бъмпери, стъкла, защитни филми.

 

Цени и информация за контакт

Качеството на обслужването не винаги зависи от цената. Така, че научете повече за нашите умения, заплащайки за ремонта по-малко, отколкото във всеки друг сервиз. Запознайте се с настоящата ценова листа от нас на място в съответния раздел. Задайте въпросите си с помощта на следните форми за обратна връзка:

 

  • Изпращайте писма на електронната поща;
  • Заповядайте лично при нас в сервиза и получете консултация по вашия въпрос от служителите ни.

 

Предимства на нашата компания

Имаме 3 ключови особености, за които да се обърнете именно към нас:

 

  • Ще проведем безплатна диагностика на Xiaomi Mi A1;
  • Ще го поправим за няколко дни;
  • Предлагаме Ви специални оферти.

 

Няма нужда да разказваме за професионализма на нашите специалисти, тъй като Вие сами няколко дни по-късно ще можете да оцените качеството на работата. Приблизително толкова време е необходимо на експерта за изпълнение на поръчката при обичайно натоварване. Това обаче не е всичко, което можем да предложим на нашите клиенти.

 

Ситуациите, когато телефонът трябва да бъде възстановен спешно, в същия ден или в рамките на няколко часа, се случват не толкова рядко. Ето защо, ако се нуждаете от спешен ремонт, то тогава Mobo.bg няма да Ви подведе! Изберете услугата бърз ремонт при поръчване и само за час, а може и по-малко, инженерите на сервизния център ще се справят с поправката на смартфона Xiaomi Mi A1.

 

В списъка с нашите услуги може да намерите не само подмяна на компоненти (стъкло, корпус, шлейф, микрофон, говорител), но и настройка на телефона, неговия префлаш и др. Специалист ще Ви информира за стойността на поправките след диагностициране на повредите, която се предлага на клиентите ни съвсем безплатно!

 

На всеки 30 дни ние намаляваме цените с 20% за възстановяване на група от телефони или правим покупката на нов апарат по-изгодна, отколкото във всеки друг магазин за техника.

 

Гаранционни задължения

Нашата компания е отговорна за труда на специалистите, които работят в офисите на Mobo.bg. Така ние даваме гаранция за всички предоставени услуги или стоки за срок от 30 дни.