Сервиз за Samsung Galaxy Note 4

Mobo предлага голям спектър от услуги за ремонт и следгаранционно обслужване на телефони. Нашият сервиз извършва всички услуги в най-кратки срокове с гарантирано качество.

Ние имаме оригинални части и щат от сервизни инженери – истински майстори в професията си, както и сертифицирано оборудване. Така че, няма да Ви се наложи да се разделяте за дълго с вашия телефон.

Данните при смяна на стъклото на екрана се съхраняватSamsung Galaxy Note 4 - Apple сервиз

Често се случва, че се поврежда на стъклото – при силни удари или падания. Ние можем да Ви помогнем максимално бързо, ако оставите ремонта в ръцете на професионалистите ни. Обръщаме внимание, че смяната на стъклото е възможна само с модула на дисплея.

След смяната на екрана, данните на телефона се запазват. Възможно е загуба на данни, само ако освен ремонта на екрана е нужен и програмен ремонт..

Смяна на дисплея

Понякога дисплея се поврежда при механични въздействия заедно със стъклото. Времето за смяна на дисплейния модул е около 30-40 минути.

Samsung Galaxy Note 4 ремонт - Apple сервизРемонтът на екрана е нужен в случаiте, когато самия дисплей не е пострадал, но например не работи светлината. Точната причина за повредата и последващите действия по ремонта, ще се определят от майстора след внимателна диагностика.

С тези и други проблеми в работата на устройството се обърнете към нас и ние ще възстановим работоспособността на Вашия смартфон в най-кратки срокове и гаранция за високо качество.

Качество на оригиналните части, които използваме за ремонт

Всички части, които използваме по време на ремонта са оригинални. Детайлите преминават няколко вида тестове още в завода, при изготвянето им и окончателно тестване преди да се доставят в сервизния център.

Освен това, за всички извършени ремонтни дейности даваме гаранция до три месеца.