Сервиз за таблети

В наши дни таблетите са най-удобното решение за всяка мобилна услуга. Те са компактни, удобни за използване на най-различни места, имат множество възможности и станаха неизменно устройство за хиляди хора.

 

Отчитайки компактността им, таблетът може да се счита за чупливо техническо устройство, което бързо може да се развали, вследствие на силни механични въздействия, падания и удари, попадане на течност и много други.

Ние от Mobo.bg извършваме ремонт на таблети на всички известни брандове, от всякакво ниво на сложност. Професионално, ефективно и в най-кратки срокове.

Най-търсените услуги за ремонт на таблети:таблет - Apple сервиз

  • смяна на екрана (дисплея)
  • смяна на сензора на стъклото
  • разблокиране на таблета
  • смяна на софтуера
  • смяна на жака за зареждане или синхронизация
  • смяна на процесора
  • ремонт на системната платка
  • смяна на корпуса
  • смяна на динамиката, микрофона
  • възстановяване след намокряне

Нашите преимущества или защо да изберете нас

Професионални майстори

При нас работят квалифицирани инженери с огромен опит. Те осъществяват ремонт на таблети от много време и успешно са отстранили много и различни повреди. Нашите сътрудници ще направят всичко възможно, за да може Вашият таблет да Ви радва още дълго време с всичките си функционалности след ремонта му.

Напълно безплатна диагностика

Ако Вие се обърнете към нас със счупен таблет за изясняване на причината, то ние ще направим напълно безплатна диагностика. Вие ще платите сами след извършване на ремонтна услуга, която е съгласувана предварително с Вас.

Технически потенциал

Ние разполагаме с необходимото съвременно оборудване, което ни позволява да извършваме бърз и качествен ремонт на таблети.

Оригинални части

При ремонт на таблет се използват само оригинални части. Това се явява залог за качествения ремонт. В нашия склад винаги имаме най-нужните детайли, което ни позволява да извършваме ремонт на таблети в присъствието на клиента.

Позитивна атмосфера на колектива

Доброжелателният персонал разбира желанията и молбите на клиентите. Ние ценим всеки, които се е обърнал към нас и затова извършваме своевременен и бърз ремонт, стараейки се да оставим клиента напълно доволен от услугите на нашия сервиз. Сътрудниците ни с радост ще Ви консултират за всеки нюанс от ремонта, ще Ви покажат как да използвате таблета и как да избегнете най-честите счупвания, за да нямате проблем занапред.

Привлекателна стойност

Ние не се стремим да получим максимално бързо печалба. За нас е по-важно всеки клиент да е останал доволен от отличното обслужване и достъпната цена. Правилното съотношение на цената и качеството са това, заради което ще ни препоръчат на приятели и познати. Затова и ние имаме обоснована стойност на услугите.

Ако Вие имате нужда от добър ремонт на таблет, ние в Mobo.bg ще се радваме да Ви помогнем.Ремонт на таблети - Apple сервиз