Сервиз за iPhone 3G

Apple iPhone 3gsСлед появяването на iPhone 2G и неговият оглушителен успех, много бяха скептично настроени към второто поколение айфони. Затова третото поколение се явява пряк наследник на предишния модел. Когато излезе, той имаше абсолютно същите функции, които имаше и първият iphone, а на външен вид моделът се оказа по-непривлекателен, най-вече заради отсъствието на металния корпус (от него е останала само една рамка по екрана).

Но както винаги, времето постави всичко на мястото си. iPhone 3g поддържа връзка от трето поколение, има GPS приемник, оправени са конструктивните недостатъци, например, вградения жак за слушалки, заради което в предишното поколение, беше невъзможно да се използват почти никакви слушалки. Също така, в новия модел, има камера с голямо разширение, поцесорът е сменен, а паметта е разширена до 32 GB
Част от услугите които предлагаме:

Ако разглеждаме този телефон, от гледна точка на ремонта, разликите стават много сериозни, и на пръв поглед изглежда, че оправянето на смартфона отнема по-малко време, заради променената конструкция на корпуса, дисплея и сензорният екран, вече не са едно цяло, и има възможност да се направи ремонт на счупен екран или стъкло на дисплея по отделно, не е необходимо да се сменя целият дисплеен модул едновременно.

Също така са се променили и основните повреди. Освен разбит дисплей, стъкло на екрана и неработещ сензор, към тях се добавя и ремонтът на бутона за включване (ако телефона не реагира на натискането му), проблем при зареждане (като правило, айфон три, спира да се зарежда, ако в него попадне вода), неработещ home бутон, а също така и повреди, получени заради невнимателно изплзване – счупване на корпуса, букси или копчета.

Най-често срещани проблеми в iPhone 3G

Разбито стъкло

Най-честият проблем на този модел се явява разбитото сензорно стъкло (също така наричано тъчскрийн или стъкло на дисплея). Причина за това се явява невнимателното Apple iPhone 3g със счупено стъклоизползване на устройството, в резултат на което на защитното стъкло се образуват драскотини, които се разширявап при повторно падане и се проявяват във вид на разбито стъкло.

Разбит екран

Разбитият екран е втората най-честа неизправност, която се нужда е поправка, причина за получаването й, в повечето случай е същата като гореописаната за счупеното стъкло – падане, удари и невнимателна употреба, вследствие на което стъклото, което покрива дисплея, се удря и течните кристали спират да изпълняват своята функция, като дисплеят е с размазани цветове.

iPhone 3G не се зарежда

Най-често този проблем се появява, ако опитвате сами да обновите телефона си, в резултат на което, устройството спира да се зарежда, а iTunes започва да връща грешка 1015, което означава невъзможност да се обнови модемната част.

Бързо пада батерията на телефона

Този проблем възниква по естествени причини – ако използвате дълго време батерията, капацитета на заряда бада, следователно пада и времето за използване на телефона. Проблема се отстранява просто със смяна на батерията на Вашия айфон.

Вашият телефон не се включва

Тази повреда може да е предизвикана от множество различни причини, но основната от тях е повредата на горната лента. Тя е предизвикана от стотици външни фактори на въздействие, като падане и удари на телефона, както и конструктния проблем на модела. Целият проблем е в това, че тази линия с бутона за включване, заедно с фиксатора за съвместимост на подложното копче, се крепи на метална рамка, а основната част е прикрепена към пластината на корпуса. Рамката и пластиката са надеждно залепени със специален композитен състав, които надеждно ги държи във всекидневното използване, но не е издържливо на силни удари. В резултат на това, при падане, дори не от високо и рамката се раздели от корпуса в горния десен ъгъл, се чупи горната платка и копчето за включване спира да работи, заради което Вашият телефон се нуждае от сервиз.

Каквото и да се случи с Вашия iPhone 3G, ни се обадете и ние сме сигурни, че ще Ви помогнем!

Нашите преимущества

Обръщайки се към нас, Вие получавате:

  • безплатна диагностика;
  • експресен ремонт без допълнително заплащане;
  • Гаранця до три месеца за всички извършени ремнти и сменени части;
  • качествен ремонт т квалифицирани майстори;
  • оригинални части.

Ние в Mobo.bg правим ремонт н iPhone 3G, както и на други телефони от дълго време, благодарение на което, ние прекрасно знаем, колко са важни за Вас качеството на ремонта, гаранцията и стойността. Ние правим всичко, за да се oбърнете към нас – Вие получавате качествен ремонт на Вашият айфон на разумни пари, дълга гаранция, както и добро настроение!

Ние винаги се радваме да Ви видим! Ако Вашият iPhone има нужда от ремонт, просто се обадете в нашия сервизен център!