Ремонт на iPad Air

ipad airМоделът е сравнително нов, неговите продажби започват през ноември 2013 година. Устройството има пет мегапикселова камера, 32GB вътрешна памет, дисплей с диагонал 9,7 инча. Потенциалните потребители очакваха много от този модел под управлението на iOS.

Ако Ви се наложи да използвате услугите на професионалисти, ако Вашият таблет излезе от строя по Ваша вина (производствения брак в течение на година може да бъде отстранен за сметка на официалния сервиз на Apple), ние изпълняваме ремонт на iPad Air бързо и качествено.

В нашето портфолио има стотици поправени гаджети, от които са и едни от най-скъпите модели през годините, както и на непознати марки. Опитът, който сме натрупали през годините, ни дава възможност оперативно и надеждно да ремонтираме всякакви устройства, а това означава, че и iPad Air ни е по силите!

В Mobo.bg работят изключителни професионалисти от бранша. Нашите майстори в сервизния център винаги изпълняват молбите на клиентите, сред които са както физически, така и юридически лица. Ако имате нужда от помощ, ние ще Ви я окажем в най-кратки срокове!

Най-чести повреди на iPad Air

Смяна на екрана

Таблетът е с ярък дисплей от 9,7 инча. Съдейки по тестовете, демонстрирани в интернет, потребителят може много да очаква от към качество на картината. А ако в процеса на Разглобен iPad AIRексплоатация възникне някакъв дефект и изображението загуби част от способностите си, то смяната на екрана ще оправи нещата.

Нашият сервиз изпълнява експресни ремонтни услуги. Тази работа се изразява в това, че ние оперативно отстраняваме проблема и Ви връщаме устройството, а Вие плащате стойността на обикновенна услуга. Това означава, че бързата смяна на екрана не означава доплащане за оперативността на нашите сътрудници.

Таблета няма модул, следователно монтажът на дисплея и тъчскрийна може да се осъществи отделно. За сравнение в модулните устройства, повредата на едното, води до смяна и на другото, даже ако обективно това не е необходимо.

Смяната на екрана отнема около час. При отдаване на таблета за ремонт, кажете на нашия сътрудник, кога ще Ви е удобно да минете да вземете Вашете устройство. Ние ще ремонтираме апарата за това време.

Смяна на сензора

Сензорът е неоткъсна част от тъчскрийна. Реално, това е тънка платка, която е закрепена за стъклото. Нейното предназначение – да изпълнява командите на потребителя. От докосването на пръста на собственика, електрическите сигнали тръгват към процесора, който изпълнява конкретно действие.

Смяната на сензора на iPad Air се изпълнява, ако той е престанал да реагира на командите на потребителя. Ако папките и разделите не се отварят или се отварят с закъснение, то е време да вземете мерки!

Смяната на сензора се осъществява, след направата на безплатна диагностика. Процедурата се прави от най-новото оборудване на нашия сервиз, което позволява да открием всякакви скрити дефекти. Продължителността на диагностиката е около 20 минути.

Смяната на сензора е едва една от многото услуги, които изпълняваме за нашите клиенти. Ако Вашият таблет неочаквано е започнал да се поврежда по причини, които за вас са съвсем неразбираеми, донесете го на нас и ние ще направим всичко възможно, за да го оправим!

Смяна на стъклото

Стъклото е взаимосвързано със сензора, затова и неговата смяна се извършва по две причини: или заради дефект в стъклото, или заради повреда на сензора. По този начин, говорейки за услуга наречена “смяна на стъклото”, ние можем да поставим равенство със “смяна на тъчскрийна”.

Професионализмът на сътрудниците в Mobo.bg позволява да се справим с леките ремонти, и да не се притесняваме при отстраняването на сложните такива. За да потвърдим своите заявления за високо качество на услугите, ние се радваме да Ви предоставим 3-месечна гаранция.

Смяната на стъклото на iPad Air невинаги е задължителна операция. Така че, ако има лека повреда на монитора, драскотина или пукнатина, които не пречат за използването на таблета и правилното функциониране на сензора, то процедурата може да се отложи. Друг е въпросът, ако проблема със стъклото е причина за проблеми на работата на тъчскрийна. Тогава смяната на стъклото се извършва целенасочено и в задължителен ред.

Mobo.bg – това е отбор от професионалисти, които винаги са готови да се притекат на помощ. Обърнете се към нас и ние ще изпълним ремонтът, ако е възможно!

Ние предлагаме широк спектър от услуги за собствениците на iPad Air и другите продукти на Apple. За да се възползвате от тях – просто ни се обадете на 0892 915 809 и ние ще Ви помогнем в най-кратки срокове!

Нашите преимущества

  • безплатна диагностика;
  • експресен ремонт при Ваше присъствие;
  • за ремонта използваме само оригинални части;
  • опит в ремонта на техниката на Apple повече от 10 години;
  • даваме гаранция до 3 месеца на всички извършени услуги.

Mobo.bg се занимава с ремонти на устройства на Apple от дълго време, благодарение на което ние прекрасно знаем, колко е важно за Вас съотношението на качество, гаранция и стойност на ремонта. Точно заради това, ние правим всичко, за да Ви предложим високо качество за разумни пари и дълга гаранция, както и добро настроение!