Ремонт на Samsung

Спешен ремонт на Samsung в София

По много експертни оценки, компанията Samsung заема една от лидерските позиции в света, в продажбата на мобилни телефони и смартфони, за което говори и достигането на нивото на производството на гигантите на производство на мобилни устройства като Apple и Nokia. Независимо от високата конкуренция в пазара за продажби на смартфони, Samsung грабва своите потребители с приемливата си цена, висококачествената си продукция и максималността на функциите на мултимедийните устройства. Но каквато и да е ситуацията на пазара, ремонта на телефоните на Samsung, вземайки  предвид огромния им асортименти и множеството им потребители, стана едно от основните направления на нашия сервиз.

 

Както и всички други марки мобилни телефони, и тези си имат своите недостатъци, технологични бракове и безусловно неправилната употреба от потребителите. Но всички проблеми ние в Mobo.bg можем да ги отстраним.

Ремонт на телефони Самсунг в нашия сервиз

Списък с проблемите, заради които е необходимо да се извърши ремонт са сходни и с други модели телефони: проблем с буксата на зареждане, в следствие на което е невъзможно да се включи зарядното. Ние изпълняваме и ремонт на телефони със съвременни проблеми – практически всички мултимедийни устройства страдат от счупен тъчскрийн.

Този списък може да бъде продължен, но сега искаме да Ви успокоим, всяка повреда, даже ако трябва да се сменят части, нашите специалисти са готови да я отстранят. Ние изпълняваме комплексен ремонт на мобилни телефони. Също така и предлагаме експресен ремонт, на много добри цени. Постоянно наличие на части. Ние извършваме диагностика на проблема със съвременно оборудване пред клиента, и той веднага получава решение за необходимите мерки по ремонта, а смяната на частите се извършва веднага.

Специализиран ремонт на Samsungsamsung s7 edge model 2016

Ние знаем, колко е важно Вашият телефон или смартфон да работи отново колкото се може по-бързо и затова предлагаме експресен ремонт. Повечето ремонти се извършват в деня на пристигането на телефона, а за да се достигне този резултат, ние сме събрали екип от професионалисти, които постоянно минават през обучение за повишаване на квалификацията. Освен това, за техника, ние винаги сме в крак с времето и нашият сервиз е изцяло оборудван с всички нови инструменти за измерването, както и диагностиката на оборудването, както и ръчни и електронни инструменти.

Mobo.bg предлагаме следните услуги:

  • Диагностика и консултация за нуждата от ремонт, смяна на дефектни детайли, обслужване и препоръки за използване;
  • Механични повреди или такива свързани с попадането на течност в устройството и премахването на корозия;
  • Пълен спектър на работи по вътрешните части на устройството: динамиката, микрофона, смяната на екрана, работа със софтуера;
  • Софтуеар на телефона, инсталирането на програми, разблокиране;
  • Ремонт по външните части на телефона – смяна на корпуса, клавиатурата, защитното стъкло;
  • Поставянето на оригинални части с гаранция.

Обръщайки се към нас, всеки клиент получава бързи, висококвалифицирани услуги и индивидуален подход. Благодарение на прогреса при технологиите, теоретичните знания и богатия опит при ремонта на Samsung, ние можем да отстраним повредите и да ви посъветваме, как правилно да използвате устройството, все пак не всички четем упътването. Освен това, смяната с нови оригинални части, ще Ви позволи да не се тревожите, че след 4-5 месеца отново ще Ви се наложи да ремонтирате телефона си.

Само сервизен център като нашия, е готов винаги да реши всички проблеми, даже ако и най-безнадеждните случай с телефони, все пак всяка част може да се смени, а всяка програма да се преинсталира. Ремонтът на телефони на всякакво ниво и модификация, за нас е решаема задача, която се изпълнява в най-кратки срокове.

Ако имате нужда от ремонт на телефона или консултация, ние Ви очакваме.