Ремонт на заден панел на iPhone

Задният панел е детайл, който преди всичко се поврежда от механично въздействие. Той има важна функция-защитава вътрешното съдържание на телефона, като не допуска в него да попадне прах или течност, които са способни да повредят по различен начин телефона. Смяната на панела на iPhone е работа, която се налага много най-често да се изпълнява от майсторите. Нужно е да отбележим, че причина за повредата е невнимателно използване на телефона от самия потребител. Ако не го носите в калъфче и го излагате на опасност, например при падане, смяната на панела ще е необходимост.
При всеки случай е важно колкото се може по-бързо да се обърнете за помощ към специалист. Смяната на задния панел на Айфона трябва да се извърши внимателно от опитни ръце. Нашите майстори ще изпълнят това в максимално кратки срокове. Ние имаме склад с оригинални части, заради което и сме толкова оперативни. Често смяната на панела не решава всички проблеми. Ако Вие сте счупили своя телефон, в нашия сервиз ще направят безплатна комплексна диагностика, за да сме сигурни, че вътрешните комплекти не са пострадали. Смяната на панела не е скъпа операция. Вие можете да се ни се обадите и да се консултирате с нас.

Как да сте сигурни, че след ремонта или смяната на детайл, телефонът ще рабти отлично

За това ние разработихме специално предложение-тестване и гаранция. След като сменим панела на iPhone, специалистите ни ще тестват работоспособността на телефона. Операцията ще отнеме не Заден панел iphone - Apple Сервизповече от час, в зависимост от модела. За това ние използваме специално оборудване. След като сме сменили на задния панел, ние ще Ви дадем гаранция. Смяната на панела на айфон бързо и качествено може да бъде извършена само от професионалисти. Ние не Ви съветваме да правите това самостоятелно, тъй като едно невнимателно движение може да изкара от строя целия телефон.

Колко време ще отнеме ремонтът

Смяната на заден панел на iPhone в Mobo.bg може да стане изключително бързо, тъй като имаме на склад всички оригинални части. Но това е при условие, че вътрешните комплекти не са пострадали. Малък ремонт отнема между 20 минути и 2 часа. Ако в устройството е попаднала влага в резултат на силен удар при които е пострадал не само корпуса, но и желязото, като правило, ремонтът отнема между един и пет часа, в зависимост от сложността, мащаба и характера на повредата. Нашият основен принцип е отремонтирване на Айфона така, че той да работи като нов. Ако вие не искате да губите време и излишни пари, се обърнете за помощ към нас.
Ако силно е пострадал задния панел, то смяната му е единственият вариант да се възстанови естетическия му вид. Важното е да не забравяте, че своевременната квалифицирана помощ може да Ви спаси от много проблеми. Нашите професионалисти са винаги готови да помогнат.